Met Vifit naar New York?!

Team Robert 2

Leuk dat je op mijn blog terecht gekomen bent en mijn allereerste post gaat lezen! Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Als je mijn Social media accounts hebt gezien, is het je vast al opgevallen dat mij iets geweldigs is overkomen. Een paar weken geleden sloeg ik namelijk de Runnersworld open en zag ik een wel erg leuke actie staan!

‘Wil jij samen met Vifit Sport meedoen aan de TCS New York City Marathon?’ 

Goh, dat leek me wel heel erg tof! Een marathon, zou mij dat lukken? Je kreeg wel de kans om te starten in één van de twee teams, Team Robert of Team Susan, dus aan begeleiding zou het niet ontbreken. Ik besloot de gok te wagen, mijn video in te sturen en mij aan te melden. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Een kleine week later volgde het telefoontje: Of ik nog steeds mee wilde? Eh, JA NATUURLIJK!!! En opeens was ik een deel van team Robert, het team dat op 5 november de marathon zou gaan lopen! Ik kon niet geloven dat ik zoveel geluk had. (Nog steeds niet trouwens)
Een dag later werden beide teams in de Asics Store in Amsterdam verwacht, waar wij  allemaal een mooie set kleding en schoenen mochten uitzoeken (want ja, die heb je wel nodig voor een marathon). En dat is zo bizar, je loopt rond als een kind in de snoepwinkel! Zulke mooie spullen! Ook was het ontzettend leuk om kennis te maken met de rest van de deelnemers.

Team-Robert-565

Vorige week kregen we ook eindelijk onze trainer te ontmoeten, tijdens een team kick off in Amsterdam. Spannend! Je weet nooit, misschien is het een hele strenge, vervelende vent! Niets bleek gelukkig minder waar. Ik heb er vertrouwen in dat Robert Lathouwers, onze team captain ons naar de finish zal helpen.
Samen met Robert en een marathontexpert, Rob Veer hadden we tijdens de kick off een intakegesprek. Dit ging over je nieuwe schema; Wat kon je al? Wat was je streeftijd? Hoevaak per week wil je trainen? Net een kruisverhoor! (Ha, nee dat viel reuze mee hoor)

Team Robert 1.jpg

Een gezellige lunch waarin de nodige informatie werd gegeven mocht ook niet ontbreken. Evenals (natuurlijk) een rondje met z’n allen hardlopen. Er zijn heel veel mooie foto’s en video opnames gemaakt. Ik kan je wel vertellen, het is nog best lastig met een green screen te werken!

Het was een volle, drukke dag, maar ik heb er ontzettend van genoten. Ik weet zeker dat ik samen met de rest van team Robert; Lydia, Japke Janneke, Jorian, Mari en natuurlijk Robert zelf, een mooie tijd tegemoet ga en die marathon ga killen!

De komende tijd zal ik meer over mijn reis naar New York posten.

Wil je meer zien van team Robert (en natuurlijk team Susan) kun je ons volgen op deze website!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s