American Dream #Start

IMG_4527

De eerste acht weken van mijn marathontraining voltooid, maar het nieuwe schema liet nog even op zich wachten. Iedere dag keek ik reikhalzend in mijn inbox, ik was zo benieuwd! Zou ik ervan schrikken? Hoe zwaar zou het dit keer zijn? Ik zat boordevol vragen. Maar een paar dagen geleden verscheen er een email van marathontrainer Rob Veer in mijn inbox, het moment waar ik zo naar had uitgekeken was daar: Mijn nieuwe schema! 

Dit keer kreeg ik een schema voor vier weken, in plaats van acht. Zo zou de begeleiding nog beter aansluiten op mijn persoonlijke behoeften en kon het schema gemakkelijker aangepast worden. Vanaf nu zou het schema wekelijks of zelfs dagelijks aangepast kunnen worden. Daarom is het voor mij belangrijk om goed contact met Rob te houden, zodat het schema goed aansluit.
Mocht ik dus ziek worden of een blessure krijgen (ik ga er vanuit van niet), kan het schema meteen aangepast worden. Dat is in ieder geval een erg geruststellende gedachte!

De komende vier weken zien er nog steeds niet zo heel zwaar uit, maar misschien is dit ook wel doordat ik me op het ‘ergste’ (of zwaarste) had voorbereid. Er zitten wat zwaardere weken tussen, afgewisseld met een week die weer wat rustiger aan is.
Er staat ook een aantal team evenementen op de planning, te beginnen met de teamtraining van aanstaande zondag met team Robert. Gelukkig heeft Rob hier wel rekening mee gehouden.

De komende weken zal ik jullie meenemen in mijn schema. Wat voor trainingen doe ik zoal en hoe vergaan ze mij? Dit zul je iedere week kunnen lezen hier op mijn blog. Ik heb in ieder geval veel zin om aan dit nieuwe schema te beginnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s