American Dream #3

DSC00009

Weer een week voorbij, weer drie trainingen afgestreept!  Nog negen weken tot NYC, dus het komt al zo dichtbij! Ik realiseerde me dit afgelopen vrijdag en schrok er wel een beetje van to be honest! Maar ik doe mijn best en werk mijn trainingen netjes af! Hoe dat gaat? Lees maar mee!

Maandag

IMG_6136

Eigenlijk stond vandaag mijn ‘korte duurloop’ (60 minuten, is dat kort?!) op het programma. Maar aangezien ik gisteren mijn lange duurloop (1u45, dat is wel lang!) liep, leek me dit niet zo’n slim idee! Ik heb dus lekker een wandeling gemaakt en ben de gym ingedoken voor een fullbody training. Ik moet zeggen, ik voelde die kilometers van gisteren wel! Tijdens het planken trilde ik als een rietje. Dus… Ik was er eigenlijk wel klaar mee!

Dinsdag

IMG_6148

Het zou warm worden vandaag dus om 06:30uur (en dat zonder wekker!) stond ik naast mijn bed voor mijn duurloopje. Even snel ontbeten en om 07:30uur ging ik fris en fruitig de deur uit. Het was een pittig rondje! Ik voelde mijn benen nog behoorlijk van afgelopen zondag, dus ik besloot lekker rustig te lopen. Ik luisterde naar een afspeellijst met foute muziek uit de jaren 90 dus het was maar goed ook dat er nog niet zoveel mensen op straat liepen 😉

Woensdag

Hele dag gewerkt, het was rotweer en ik was eigenlijk wel heel erg moe. Ik besloot lekker een rustdagje in te lassen en op tijd naar bed te gaan! Moet ook kunnen, toch?!

Donderdag

img_6193.jpg

Ik moest mezelf vandaag even een schop geven, want er stond toch echt een interval training op het programma! 50min in Z1, waarvan 5x 4min in Z2. Mijn versnellingen waren dus vrij lang en maakte dat ik niet maximaal kon versnellen. Ook was het warm! Mijn hartslag ging als een malle op en neer!
Het moest uit mijn tenen komen, maar netjes ruim 9km eruit geknald. Ik kan dus tevreden zijn! Ik had vrij vandaag, dus daarna heb ik even een powernap gedaan. De laatste paar dagen ben ik best wel moe en slaap ik veel! Maar rust is goed, toch?!

Vrijdag

Vandaag weer een drukke dag op het werk. In de ochtend besloot ik, zoals standaard, een wandeling te maken van ongeveer een uurtje. Mijn stappendoel was in ieder geval binnen! Ik besloot op zaterdag naar de gym te gaan en vroeg te gaan slapen.

Zaterdag

Toen ik wakker werd realiseerde ik mij dat de gym op zaterdag een uur later open ging en dat ik geen tijd had om te sporten voor het werk! Ik maakte in plaats daarvan een wandeling. Zo had ik mijn beweging in ieder geval gehad.

Zondag

IMG_6196

Vandaag stond er een langere duurloop op de planning, 1u15 in Z1. Mijn vader had weer gevraagd of we samen konden lopen, dus dat was het plan! We besloten rond half 11 te gaan lopen, dan was het nog niet zo warm.
Ik besloot mijn nieuwe (kleinere) schoenen van Asics te proberen en ging op pad! Het duurde even voor ik in mijn ritme kwam, maar daarna heb ik echt heerlijk gelopen! Het was een mooi rondje, weinig wind, minder warm. What else do you want?! Dit zijn de momenten dat ik hardlopen zo fijn vind! Ze geven vertrouwen…. Vertrouwen voor die marathon (die ik al over 9 weken moet lopen!!)
Stiekem heb ik 1u30 gelopen vandaag en het voelde daarna alsof ik nog wel even door kon. Dus ik heb me goed genoeg ingehouden! Al met al een heel fijne loop!

Totaal aantal kilometeres: 32,52
Beste training: Zondag (lange duurloop)

Weer wat kilometers meer gelopen, dus op zich gaat het de goeie kant op! Ik had wederom meer krachttraining willen doen, maar soms gaat dat even niet. Ik merkte dat ik best wel moe was en veel behoefte had aan slaap, dus daar probeerde ik aan toe te geven, zodat mijn lichaam goed uit kon rusten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s