October Challenge

autumn-awesome-beautiful-birthday-Favim.com-1105696

Morgen is het alweer zover: Oktober… De maand dat het echt herfst wordt. De klok gaat een uur achteruit, de dagen worden korter, kouder en natter. Bij ons thuis worden er pakjes paracetamol achter elkaar verslonden en zijn de tissues niet aan te vullen. Hoe kom je deze enigszins deprimerende maand happy door? 

Door de oktober challenge gaan we eens extra goed voor onszelf zorgen om de maand zonder problemen en kleerscheuren door te komen! Ik heb dat zelf ook wel nodig, met New York in het vooruitzicht! En wat is belangrijk om gezond en happy te blijven?
Ik heb daar even over zitten brainstormen en ben tot een aantal sleutelwoorden gekomen waar het deze maand om zal draaien:

Beweging zorgt ervoor dat je lekker actief blijft. Ik weet dat je liever op de bank blijft zitten als het kouder wordt, maar even in beweging komen kan je een hoop energie geven! Frisse lucht, de beentjes strekken; het zal je goed doen!

Voeding is van grote invloed op je immuunsysteem. En deze kan wel een boost gebruiken nu het kouder wordt! Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je genoeg van de juiste voeding binnenkrijgt! Maar daarover later meer.

Relax, Take it eaaaasy! Natuurlijk is het ook belangrijk om af en toe je rust te pakken. Goed naar je dag/nachtritme te luisteren en je lichaam te laten herstellen. En af en toe even luieren is, zeker op koude dagen, gewoon toegestaan toch?

Positive mind. Wist je dat het al de helft kan schelen als je zelf op een positieve manier tegen een situatie aankijkt? Soms is dat lastig, zeker als je al een rotbui hebt doordat je  vroeg op moest, door de regen moest fietsen en je haar een grote pluisbol.

Zo, dat was de October Challenge in het kort. De komende weken zullen we ons focussen op alle vier de onderwerpen en deze maand healthy & happy doorkomen! Doe je mee?!

images-2.jpeg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s