American Dream #7

img_6729-e1506945426444.jpg

De afgelopen week was niet echt een normale trainingsweek. Een paar tegenvallers doorstaan, een overgeslagen training en een halve marathon wedstrijd met mijn Vifit teamleden. Leuke en minder leuke dingen tijdens deze nieuwe week! Benieuwd? Lees de hier hoe het mij is vergaan! 

Maandag

FullSizeRender 22

Vandaag begon ik optimistisch aan mijn training van een uur, maar ik merkte al snel dat het niet goed voelde. Mijn hartslag was heel hoog en ik kreeg al snel last van mijn buik. Ik voelde me misselijk en het deed zeer, maar ik moest en zou mijn training afmaken! Ik zette door en maakte mijn uur vol. Vraag me niet hoe, want ik moest regelmatig even stoppen om de buikpijn te laten zakken. Dit was geen succes!

Dinsdag

Ik was nog steeds niet lekker en besloot niet naar de sportschool te gaan. Maar goed ook, want later op de dag bleek dat ik koorts had gekregen. Zoals je misschien in mijn blog van vorige week hebt gelezen; trainen met koorts is geen goed idee!

Woensdag

Lekker veel gewandeld, gewerkt en hersteld van mijn griepje. Ook stuurde ik mijn trainer een email of ik de dag erna mijn training zou mogen doen.

Donderdag

IMG_7496

Reactie van mijn trainer: Trainen was zeker geen goed idee! Na koorts moet je zo’n 2 a 3 dagen wachten voor je weer aan de slag gaat en zijn advies was om niet meer te trainen voor de halve marathon in Breda van zondag. Ik baalde, maar misschien was het beter. Ik mocht gelukkig wel veel wandelen, dus dat heb ik maar gedaan!

Vrijdag

Vandaag was niet veel anders. Wandelen om die benen maar lekker in beweging te houden!

Zaterdag

IMG_7486

De dag voor de halve marathon, dus vooral lekker mijn rust gepakt zodat mijn lichaam uitgerust was voor de start in Breda.

Zondag

IMG_7543

Vandaag was de halve marathon van de Singelloop in Breda. Ik had slecht geslapen en ik merkte eigenlijk direct dat het niet goed voelde. Ik baalde natuurlijk, maar ik moest toch doorlopen: Opgeven was echt geen optie!
Het was een zware loop, maar gelukkig eindigde ik wel met een tijd waar ik tevreden mee kon zijn! Later deze week zal ik een blog wijden aan deze halve marathon ervaring.

Een korte samenvatting van de week:
Totaal aantal kilometers: 30,5
Beste training: Tsja dat is heel moeilijk! Ik heb er dus 1 overgeslagen, de training van maandag ging gewoon echt slecht en de halve marathon van zondag was ook behoorlijk pittig! Maar als ik moet kiezen, kies ik toch voor de halve marathon. Daar heb ik nog een goede tijd gezet en voldoening uitgehaald! Snel door naar de volgende week!

Totaal aantal kilometers september: 137,72

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s