October Challenge #2

autumn-awesome-beautiful-birthday-Favim.com-1105696

De eerste week van oktober zit er alweer op! Hoe is het bij jullie gegaan? Hopelijk heb je wat meer beweging in je week kunnen krijgen en voelde dat goed! Hopelijk heb ik je ook kunnen overtuigen hoe fijn beweging in de ochtend wel niet kan zijn!
Het volgende onderwerp van de October Challenge is voeding. Voeding? Dat klinkt toch heel breed?! Daarom, lees maar even verder!

Je zal het vast al wel weten, het is er zovaak ingehamerd! Genoeg groente en fruit eten, geen voedingsstoffen (zoals koolhydraten) uit je voedingspatroon verbannen en gematigd, maar voldoende eten. Dan heb je een goed voedingspatroon. Klinkt als een hoop geneuzel he, je hebt het toch vaak genoeg gehoord? Je weet het nu allemaal wel!
In de herfst kan het echter zo zijn dat je weerstand een stuk minder wordt, je hoort niet voor niets om je heen dat er zoveel mensen ziek worden. Dan is dat goede voedingspatroon toch wel erg belangrijk!

Hoe standaard het ook klinkt: In groenten en fruit zitten de vitamines die we nodig hebben om de herfst zo goed en gezond mogelijk door te komen. Maar let jij er weleens op of je hier genoeg van eet? Ik deed dat in ieder geval nooit.
Groenten eet ik nu wel voldoende (over het algemeen meer dan 200 gram per dag) maar met fruit heb ik nog wel wat moeite. Terwijl het hartstikke lekker is natuurlijk!

Om deze vitaminebommetjes toch goed binnen te krijgen daag ik jullie deze week tijdens de October Challenge uit om in ieder geval een stuk fruit per dag te eten. En soms is dat nog best lastig! Maar het kan echt een positieve invloed hebben. Let er dus eens op en neem dat appeltje, banaantje of die kiwi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s