Wat zit er in de koffer?

Team-Robert-565

Ja, eindelijk is het zo ver! Ik vertrek naar New York, voor mijn allereerste marathon! Je wil niet weten hoe ik hiernaar heb uitgekeken. Dit grote avontuur, samen met mijn teamgenootjes aan te gaan. Met mijn Team Robert koffer aan mijn zeide stap ik zo het vliegtuig in. Maar… Wat zit er eigenlijk allemaal in dit koffertje?

IMG_8187

New York, een groot avontuur. Maar, wat moest er allemaal mee? Daar heb ik best wel even over na moeten denken! Lijstjes lagen verspreid door mijn kamer, ik mocht echt niets vergeten! En dan heb ik het natuurlijk over hardloop-gerelateerde spullen. Van mijn gewone kleding mocht ik best wel iets vergeten. Hardloopspullen, not so much. Die zijn wel heel belangrijk. Laten we eens een kijkje nemen in mijn koffer.

Kleding

IMG_8185

De kleding is uiteraard heel erg belangrijk, zonder zou ik niet zo snel de straat op gaan om te lopen! Ik vond het belangrijk dat ik de kleding al meerdere malen had uitgeprobeerd (niks nieuws proberen op wedstrijddag, lijkt mijn mantra te zijn!). Wat kleding betreft heb ik natuurlijk niet veel keus, want ik loop in de Asics kleding die ik voor deze marathon heb gekregen. Ik zal Vifit Sport en Team Robert met trots dragen!
Ik heb al mijn kleding van Vifit mee: Een regenjasje (you never know), een vest met lange mouwen, een shirt, een korte broek en een lange thight.

IMG_8192

Ook weet ik dat ik lang zal moeten wachten bij de start en daarvoor waarschijnlijk warme kleding nodig heb. Dus vandaar een joggingbroek, redelijk dunne trui, dikke trui en zelfs een muts. Poncho voor het geval dat… Nothing wrong with being prepared right!

IMG_8186

Ook heb ik mijn shirt van Tui en nog wat extra hardloopkleding mee.

Schoenen

IMG_8181

Ook redelijk belangrijke items om mee te nemen! Ik heb besloten toch op mijn Gel Nimbus (van Asics) te lopen. Omdat deze toch wat zachter zijn en beter dempen. Dat voelt beter met mijn knie. Deze schoenen gaan dus ook de koffer in!
Verder neem ik uiteraard sokken mee die ik al meerdere malen heb uitgeprobeerd.

Kleding en schoenen zit in mijn handbagage, want het zal mij echt niet gebeuren dat mijn koffer kwijtraakt onderweg en al m’n spullen erin zitten!

Tijdens de marathon…

img_8191.jpg
Tijdens de marathon gebruik ik mijn SIP-belt. Ook uitgeprobeerd natuurlijk. Het zit comfortabel om mijn middel, ik voel hem amper zitten! Hierin kan ik een hoop meenemen. Het klinkt misschien crazy, maar in het telefoonvakje gaat niet mijn telefoon, maar mijn powerbank! Ik heb nogal wat problemen met mijn telefoon, hij gaat snel leeg en valt snel uit. Het zal mij niet gebeuren dat ik over de finish ben en mijn teamgenoten niet kan bereiken. Of nog erger, dat ik geen selfie kan maken met mijn medaille!

IMG_8190

Behalve mijn powerbank neem ik natuurlijk voeding voor mezelf mee in de belt. Verschillende gels bijvoorbeeld. Ik heb een aantal gels van SIS, waar alleen koolhydraten inzitten.
Maar niet alleen dat, ik heb ook gels van Isostar, Endurance BCAA gel. Met extra BCAA (verrassend, staat ook in de naam), vitaminen en mineralen. Om je extra scherp te houden tijdens het lopen. De gels van SIS en Isostar zal ik met elkaar afwisselen.
Ook heb ik nog wat gel snoepjes van Isostar. Heel gemakkelijk te kauwen en dan heb ik in ieder geval wat eetbaars every now and then.
Drinken doe ik overigens gewoon bij de drinkposten en daar gebruik ik rietjes voor!

IMG_8194

Voor mijn knie heb ik wat aparte spulletjes mee. Een knieband, die mijn knie wat extra zal ondersteunen tijdens de marathon.Maar ook tape om mijn voeten in te tapen de ochtend dat ik ga lopen.
Ook mag ik van de fysio Diclofenak gaan slikken tegen de pijn, gecombineerd met een maagbeschermer omdat je daar anders weer last van kunt krijgen. Dit gaat dus ook allemaal mee de koffer in.

En verder….
Nog wat dingen die écht nodig zijn:

IMG_8195

  • Mijn Garmin, stipt op nummer 1! (inclusief oplader natuurlijk)
  • Formulieren op het startnummer op te halen (ook niet onbelangrijk!)
  • Armband voor de telefoon
  • Oortjes
  • Foamroller. Opdracht van de fysio. Dat ik het nog opvolg he!
  • Vaseline
  • Baarpleisters (you never know)
  • Haarelastiekjes
  • Haarspeldjes

 

 

Een gedachte over “Wat zit er in de koffer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s