Back in shape #1

img_6729-e1504782794879.jpg

New York is voorbij, time to get back on track! Ik heb jullie mijn doelen verteld en hoe ik ze wil gaan halen. Met deze Back in shape-blogs geef ik jullie een kijkje in mijn week. Kunnen jullie zien of ik goed mijn best doe en mijn trainingen netjes afrond of dat ik misschien een extra schop onder mijn kont nodig heb!

De afgelopen week heb ik dus 4 (!!!) keer buiten de deur gegeten.. En ik was natuurlijk net weer begonnen met een goeie week (van een goeie periode). Een uitdaging dus wel. Maar dat betekent natuurlijk niet dat dit je hele proces zal gaan verpesten! Ik zal je vertellen hoe ik daarmee om ben gegaan.

Maandag

The start of something new! Vandaag begon ik weer met met een schone lei. Eerst moest ik hard aan het werk, maar daarna ging ik meteen door naar de sportschool (Zoveel makkelijker.. Niet eerst thuis gaan zitten, maar meteen door) en deed een lekkere 45 minuten aan cardio (fietsen en crosstrainer)!

Dinsdag

Vandaag had ik een begrafenis, dus had ik geen bakjes eten meegenomen… Dat vond ik een beetje ongepast. De cake en broodjes kroket heb ik overgeslagen en tijdens de lunch heb ik een lekker sneetje brood gekozen met een heleboel fruit. Zo kan het ook!
Toen ik later op de avond thuis kwam ging ik meteen naar de sportschool voor een fullbody workout. Ik vind het prettig om na zo’n toch wel heftige dag mijn hoofd even goed leeg te maken. Daarin pakte ik mijn benen, rug, borst en core allemaal mee.

Woensdag

IMG_8815


’s Ochtends een lekkere cardio sessie in de gym! Lekker hoor, om zo je dag te starten!      ’s Avonds zou ik een hapje gaan eten met Celeste en we kozen een pizzeria. Pizza, mijn favoriete eten! Maar ik ben net begonnen met mijn ‘back in shape’ projectje, dus ik sloeg over. Ik wist dat ze in de Woodstone ook heerlijke salades hadden en dat kan natuurlijk wel!

Donderdag

IMG_8845.JPG


Een leuke zweetdate stond er op het programma vandaag met vriendin Irene! Eindelijk ging ik weer proberen een stukje hard te lopen. Hartstikke spannend natuurlijk, zou het gaan? We besloten 5km te lopen door het bos bij Castricum, waar zij woonde. De pijn was er nog steeds, maar ging in vlagen ook weer weg. Dat is al een beetje vooruitgang! En de 5km netjes uitgelopen. Daarna hebben we welverdiend in een heel gezellig tentje geluncht. Supergezellig!
Maar daarmee waren mijn sportieve acties nog niet ten einde vandaag. Ik had ‘nog maar’ een halfuurtje gesport, dus dook ik later nog even de sportschool in om nog een halfuurtje op de crosstrainer te staan. Kon ik alsnog een uurtje afvinken!

IMG_8846

Vrijdag

Onverwachte, leuke dag vandaag. Samen met moeders ging ik naar Amsterdam om voor haar een activity tracker uit te zoeken, afgesloten met (alweer) een lunch. Ik koos maar voor een salade met zalm. Nooit gedacht dat ik salades eigenlijk zo lekker zou gaan vinden! Ook onverwachts laat thuis, maar er stond een training op mijn schema, dus ik ging toch snel naar de sportschool om (een beetje gehaast) mijn training te doen. Lekker wat cardio en een klein beetje benen.
Die avond stond er een Sinterklaas feestje op de planning en ondanks ik gepland had mijn eigen yoghurt te eten en de kruidnoten te laten staan, was dat niet gelukt. Teken van zwakte? Misschien.. Voelde ik me schuldig? Eigenlijk niet, want die dag erna zou ik het weer goed oppakken!

Zaterdag

Dagje werken op het programma met daarna een gezellig etentje bij een vriendin thuis. Weer buiten de deur? Jep, maar mijn lieve vriendinnetje had lekker courgette soep gemaakt die erg in de smaak viel! Ongezond, niet echt dus!
Verder was het lekker een rustdagje, die heb je ook nodig!

Zondag

Weer een dagje aan het werk, maar voor ik vertrok eerst nog een workout gedaan in de gym. Cardio en core, heerlijk! Ik begon mijn dag energiek.

IMG_8878.JPG

Happy?
Op zich wel! Ondanks dat ik toch vaak buiten de deur heb gegeten, ging het toch lekker. Ik heb bewust goede (en toch ook lekkere) keuzes gemaakt! Behalve die uitglijder tijdens het Sinterklaasfeestje, maar dat is te overzien. Ik ben tevreden over mijn eerste week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s