November favorites

i-3gpfzs6-x2.jpg

Welkom December! Heel ongemerkt is november overgegaan in de laatste maand van het jaar. De maand van feestdagen, kaarsjes en warme sjaals. Maar ook de maand dat ik weer een jaartje ouder zal worden. Maar daar denk ik nog maar even niet over na.. November is voorbij gevlogen! Een bijzondere, toch ook wel bizarre maand. En een maand waar ik graag op terugkijk! Het wordt nog moeilijk om daar favorietjes uit te kiezen… Maar ik zal mijn uiterste best doen! Benieuwd?

Een van mijn favorieten van de maand november kun je vast al wel raden! Social media en mijn blog stonden er vol mee… Maar de rest was toch wat moeilijker te kiezen! Toch heb ik er een mooi lijstje van weten te maken.

Favorite Race

i-7Z4gRPW-X2

Dit zal echt geen verrassing voor jullie zijn! Dit is toch echt de New York Marathon… Als je het mij vraagt een perfecte combinatie van afzien en genieten. Of misschien het afzien tijdens de marathon en het genieten erna?
Nee, ik kan oprecht zeggen dat ik ook van de marathon zelf erg genoten heb. Van de hele ervaring er omheen, het samenzijn met de teams, het verkennen van New York. Een ervaring die ik mijn leven lang zal herinneren.

Favorite moment

756543_267185995_xlarge.jpg

Dit… Heeft vrij weinig uitleg nodig denk ik.. Het spreekt boekdelen. (En goed hoef je er niet uit te zien, als je net een marathon bent gefinisht toch?)

Favorite news

De afgelopen maand kreeg ik het nieuws dat ik aangenomen was voor een fulltime baan en dat maakt mij natuurlijk ontzettend blij! Ondanks dat ik een jaar geleden mezelf had toegestaan het onderwijs uit te gaan, omdat het mij echt niet gelukkig maakte, ben ik toch weer terug. (deels omdat ik helemaal klaar was met het solliciteren, maar ook omdat deze school net even iets anders is) Toch ben ik niet helemaal terug als juffie, maar als onderwijsassistent. Eerst een klein stapje terug en later misschien nog een vooruit. Maar dat zien we dan wel weer!

Favorite ‘Zweetdate’

IMG_8845

Mijn eerste vijf kilometer na de marathon, zonder veel pijn! En het was nog ontzettend gezellig ook…

Favorite meal

IMG_8815

Het etentje met deze hier… Marathonverhalen uitwisselen met Celeste onder het genot van een lekkere salade/pizza bij de Woodstone. Echt een aanrader hoor… Fijne pizzeria en ook nog eens fijn geprijsd!
Oh, nog een favorietje trouwens: Een heel luguber uitziende diner in New York City die Japke had uitgekozen (bij gebrek aan beter). We vroegen ons continu af of we geen voedselvergiftiging zouden oplopen die ons de kop zou kosten tijdens de marathon, maar gelukkig was het niet too bad! En de taarten na het eten…. Damn, die waren goed! En het was zo gezellig.

Favorite day out

Een heerlijk dagje naar de sauna met een vriendin. Dat was ook wel even verdiend na een paar maanden van intensief trainen (mentaal en fysiek trouwens). Dus het was een heerlijk dagje van niks hoeven, relaxen en helemaal tot rust komen! Verwenmomentje!

New goals

Tsja, over mijn doelen hebben jullie de afgelopen tijd echt van alles kunnen lezen en in feite is daar niet zoveel aan veranderd. Behalve dat hier een doel is bijgekomen, maar nog niet in de nabije toekomst. De marathon van Berlijn in september 2018!
Wat een fijn nieuws om de maand november mee af te sluiten en december mee in te gaan.

November, je was een geweldige maand. Een maand waarvan ik met volle teugen van heb genoten en waarvan ik stiekem zou wensen dat ik het terug kon draaien. Maar helaas, onmogelijk. Gelukkig heb ik de foto’s en de herinneringen!
November, je begon met een marathon en eindigde met een toelating tot de volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s