Like diamonds in the sky

IMG_9263

Een hele hoop diamonds zelfs! Neehoor, er is niemand voor me op zijn knieën gegaan en ik heb ook geen juwelier beroofd. Wat heb ik dan wel gedaan? Gisteren liep ik mee met de ‘lampie on tour’ run door Amsterdam. Geleid door een paar hele leuke Asics Frontrunners gingen we on tour door Amsterdam! Ga je mee tussen de lichtjes?

Ik ken Amsterdam eigenlijk helemaal niet zo goed. Ondanks dat ik er een paar maanden gewerkt heb, weet ik niet hoe de stad precies in elkaar steekt. (Vooral niet buiten de grachtengordel) En dat bleek maar weer tijdens de lampie on tour run. Petra leidde ons door haar stadje Amsterdam en ik moet zeggen; vaak had ik geen idee waar ik liep. Als ik opeens in mijn eentje de weg terug had moeten vinden had ik waarschijnlijk behoorlijk gefaald! Maar dat maakte deze run extra leuk!

IMG_9269

Het evenement was geregeld door Asics Frontrunners Petra, Gaby, Irene en Natalie; een topteam als je het mij vraagt, en startte in de Asics Flagship Store. Natuurlijk kon ik mezelf niet inhouden en moest ik weer wat kopen. Dit keer was het geen impuls aankoop however, ik had echt een jasje nodig! (Nodig, ja je hoort het al…) Ik ging voor een felroze uit de nieuwe Lightshow collectie van Asics. Er zitten reflectie dingetjes op en als je een foto maakt lichten die zo leuk op. Natuurlijk, zoals je misschien wel verwacht had, moest ik mijn nieuwe aanwinst meteen dragen!

IMG_9260

De tour bracht ons langs verschillende plekken in Amsterdam, die allemaal te maken hadden met het light festival. Zoals ik al zei herkende ik sommige plekken helemaal niet, maar dan is het juist leuk om te ontdekken! Ook zien bekende plekken er anders uit in het donker. Wat me wel opviel waren de bruggetjes. Ik wist helemaal niet dat Amsterdam toch best een aantal van die kleine, maar steile bruggetjes had. Ik kreeg direct flashbacks naar de Verrazano Bridge in New York!
Het was een bijzonder tochtje. Rondom Nemo en langs de grachten. We kwamen nog wat mooie plekjes tegen met speciale lichtjes en Petra wist bij een aantal plekken ook iets leuks te vertellen. Op deze manier heb ik Amsterdam nog nooit ontdekt! En wat een leuke manier, zo’n rondleiding door een local.

IMG_9270

Buiten het feit dat de route zo mooi was, was het natuurlijk ook nog eens heel gezellig. Sommige gezichten herkenden ik, maar anderen waren nog nieuw. Leuk om tijdens zo’n rondje wat beter kennis te maken. Negen mooie, gezellige kilometers liepen we door onze hoofdstad om weer te eindigen bij de Asics Store. Daar stonden sapjes op ons te wachten en konden we nog even verder kletsen.

IMG_9273

Na nog een gezellig drankje aan het Leidseplein was het tijd om op huis aan te gaan. Helaas duurde dat voor mij wat langer, want ik miste mijn trein. En niet zomaar missen; ik stond bij de deur op het knopje te drukken en die ging gewoon niet open. Dat is nog wel de allerergste manier om je trein te missen! Op dat soort momenten zou ik willen dat ik Harry Potter was en mezelf naar bed kon verschijnselen. Maargoed, ook ik kwam uiteindelijk thuis na een hele leuke avond!

Dames, ontzettend bedankt voor het regelen van de lampie on tour, ik heb genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s