January Favorites

img_0349.jpg

Januari, de eerste maand van het nieuwe jaar. De maand van de goede voornemens, overvolle sportscholen (want ja, mensen moeten hun goede voornemens wel tot uitvoer brengen natuurlijk) en het gezonde eten. Of tenminste, dat is een beetje een standaard beeld van januari. Dat van mij zag er misschien wel heel erg anders uit? In dit artikel geef ik je een kijkje in mijn favorietjes van januari!

Voor deze favorieten lijst heb ik nog best even moeten nadenken! Sommige topics waren heel gemakkelijk in te vullen, maar zeker niet allemaal! Sowieso is het goed, en ook heel leuk, om even terug te kijken op de afgelopen maand. De foto’s die je hebt gemaakt, de dingen die je hebt meegemaakt. Het is wel een terugblik waardig! En het ook nog eens opschrijven is helemaal een goeie review.

Favorite Race

IMG_0800

Deze keuze was heel gemakkelijk gemaakt! Ik heb in januari namelijk maar een race gelopen: De kwart marathon van Egmond. En ik kan ook zeggen dat het een hele leuke loop was. Dus hij past ook wel in het favorieten lijstje. Een race die als fijn duurloopje werd gelopen, samen met vriendinnetje Petra. Gezellig kletsend, geen tijdsdruk. Heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, maar het beviel goed!
Wil je er meer over lezen? Dat kan hier!

Favorite moment

IMG_0766

Tja daar waren er de afgelopen maand zoveel van! Zoveel momenten om intens van te genieten en dat heb ik ook gedaan. Maar ik hou stiekem heel erg van avondjes, in een ultiem chill outfit, op de bank. Lekker foute series of films kijken. Heerlijk!

Favorite meal

D2EAE969-43E4-4CE8-B426-283D8A672F44

Dat was echt een hele moeilijke. Ik heb genoten van best een aantal fijne etentjes. Maar als ik dan toch echt moet kiezen…

Een lunchdate met Grace in de Yoghurt Barn. Oke, eigenlijk was het niet echt een lunch, maar een high tea. Maar het functioneerde wel als lunch (of eigenlijk brunch). Ben je weleens bij de Yoghurt Barn geweest? Niet?! DOEN! Echt, de high tea is zo lekker! Kleine (ook suiker/gluten/lactose) vrije gebakjes (maar ook het lekkerste stukje carrotcake dat ik ooit geproefd heb), kleine stukjes brood en toast en natuurlijk heerlijke yoghurtjes en thee. Echt een dikke aanrader!

 

Favorite news

Nouja nieuws, niet echt… Maar ik vind het vooral heel fijn dat ik een nieuwe fysio gevonden hebt. Die mijn klachten goed onderzoekt en het vertrouwen geeft dat ik uiteindelijk weer lekker en blessurevrij zal lopen! Nu is het even niet leuk natuurlijk, aangezien ik niet echt mag lopen… Maar dan ziet de toekomst er rooskleuriger uit, right?!

Favorite zweetdate

IMG_0348

Een rondje van 5km door de waterleidingsduinen vlakbij mijn huis, samen met Irene. Wat een wind stond er zeg! Maar dat maakte het een memorabel rondje. Je kon elkaar niet eens goed verstaan door de wind en je kon er met je volle gewicht in gaan hangen… Vooruit kwam je toch maar moeilijk met een flinke wind tegen!

Favorite sport

IMG_0923

Ook hier was de keuze reuze en dus lastig! Van hardlopen kwam minder de afgelopen weken vanwege mijn eerdere blessure. Maar ik zat niet stil! Ik heb onder andere een heerlijke kickboks les gevolgd en een HIIT bootcamp. Ik denk dat mijn favoriet dan de bootcamp workout was. Verrassend, uitputtend en spierpijn gegarandeerd! Verschillende oefeningen in een circuit op je max, dat is behoorlijk pittig! De tijd vloog voorbij en ik heb er echt van genoten.

Favorite day out

EDC6D436-7BAC-4F91-8D8C-4ACC46D05BDD

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Petra een verrassingsdagje. Ik had geen idee wat we gingen doen, tot een paar dagen van tevoren! We gingen eerst heerlijk uit eten en daarna naar de film; the Great Showman. Ook echt een fantastische film. En het eten? Dat was ook echt fantastisch lekker! Dat samen resulteerde in een topdag. Een mooi verjaardagscadeau!

New goals:

Tsja, ik had natuurlijk een paar nieuwe doelen, zoals een PR op de 10km. Maar die staan nu even op een laag pitje, omdat ik eerst verder moet werken aan mijn herstel. Wat hardloopdoelen betreft weet ik het dus nu even niet zo goed.
Mijn andere doel, terug in shape te komen, staat natuurlijk nog wel! Maar het gaat met horten en stoten hoor (het blijft natuurlijk een proces). Ik heb nog steeds behoorlijk wat struggles, maar probeer er zo goed mogelijk mee om te gaan. En dat doel ga ik halen!

Een mooie maand en een goed begin van het nieuwe jaar! Genoten van een hoop gezellige afspraken, vrienden gezien die ik in geen tijden meer had gezien… Veel mooie momenten gehad op mijn werk. Helaas niet zoveel gelopen maar wel veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Let’s make February even better!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s