Back in shape #12

IMG_1087

New York is voorbij, time to get back on track! Ik heb jullie mijn doelen verteld en hoe ik ze wil gaan halen. Met deze Back in shape-blogs geef ik jullie een kijkje in mijn week. Kunnen jullie zien of ik goed mijn best doe en mijn trainingen netjes afrond of dat ik misschien een extra schop onder mijn kont nodig heb!

De afgelopen week was best een drukke week! Leuke dingen wel, maar toch is het behoorlijk vermoeiend. Naast een normale week fulltime werken. Ik geef je een kijkje!

Maandag

Was ik de hele dag aan het werk en moest ik onverwachts meteen na mijn werk naar de fysio. Daar werd mijn peesplaat weer goed aangepakt (AU), maar kreeg ik ook het nieuws dat ik weer rustig mocht beginnen met lopen! Opeens vond ik mijn fysio erg aardig! Ook gaf hij me nog wat tips om te trainen met elastiek.
Na mijn afspraak ging ik meteen door naar de gym om dit in de praktijk te brengen. Ik deed wat squats, deadlifts en hipthrusters om mijn benen en billen te versterken. Voelde goed!
Ook schreef ik me in voor de CPC (5km) want ook dat mocht. Het was een goed ‘doel’. Om te herstellen dan… Ach ik was blij dat ik weer wat op de planning kon zetten!

Dinsdag

Ik had spierpijn! Dus wow, die training van gister had toch wel wat invloed gehad. Na mijn werk ging ik direct door naar de sportschool om mijn bovenlichaam (borst en rug) te trainen. Dit keer pakte ik er ook nog wat core bij. Het trainen ging lekker!
Helaas ging het thuis, toen ik lekker op de bank zat, goed mis. Ik had last van een eetbui die ik niet goed onder controle kon houden. De dag eindigde voor mij dus niet goed…

Woensdag

IMG_1087

En begon vandaag ook niet zo goed. Ik voelde me fysiek niet lekker door de misser die ik de dinsdagavond maakte. Dat was echt niet fijn.
Na werk greep ik mijn kans: Ik mocht weer hardlopen! Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik was zenuwachtig, dat wel! En het viel niet mee.. 20 minuutjes, stoppen als ik wat voelde. Gelukkig voelde ik overal van alles, maar niet in mijn knie. Vanzelf ging het niet, maar wat wil je… Na 24 dagen niet lopen. Maar wat voelde het naderhand goed! Wauw, ik had het gemist!
Er stond me een leuk avondje te wachten. Een etentje met een vriendin (waar ik gelukkig alles onder controle had!) en de ladiesnight bij Pathe. De film laten we hierbij maar in het midden, maar de avond was super!

IMG_1088

Donderdag

Een behoorlijk intense dag op mijn werk, maar hij vloog voorbij! Daarna ging ik lekker naar de sportschool om wederom mijn benen te trainen. En na een training heb je het best verdiend lekker op de bank te liggen!

Vrijdag

Vandaag was een rustdag, want ik kon niet eens sporten. Na werk gingen we meteen weg voor een personeelsuitje. Lekker bowlen! Daarna stond er gourmetten op het programma. Onbeperkt. Dat vind ik toch wel zo moeilijk! En ging dus ook niet helemaal goed. Maar het was een gezellige avond!

Zaterdag

IMG_1136

Ook deze ochtend voelde ik me niet zo lekker. Moet je maar niet, voordat je gaat gourmetten, jezelf volstoppen met brood. Maargoed, dat is een verleidelijke optie als je trek hebt natuurlijk!
Vandaag ging ik weer hardlopen. Of nouja, hard? 20 minuutjes lekker buiten lopen. Dit keer voelde ik wel iets. Geen pijn, maar iets. Anders dan mijn andere knie. Maar die 20 minuutjes wilde ik graag volmaken. Het was immers maar 20 minuten. Naderhand weer dat goeie gevoel!

En de dag werd nog fijner, want ’s avonds vierde ik mijn verjaardag. Petra had twee heerlijke taarten gemaakt en ik kreeg bezoek van een aantal fijne mensen. Ik heb genoten!

Zondag

Poeh, het was geen lekkere week wat eten betreft. Op mijn feestje heb ik ook niet heel erg op mijn voeding gelet. Ik besloot zondagochtend naar de gym te gaan om een uurtje te fietsen. Goh wat saai. Maar ik heb het volgemaakt en uiteindelijk was het wel oké!
Alleen zat ik naderhand met wat ijs op mijn knie op de bank. Het deed nog steeds niet echt pijn, maar voelde toch niet helemaal lekker. Ook deed ik een goeie sessie met mijn foamroller (au) en sprak ik af met een vriendin.

Happy?

Wat sporten betreft ben ik zeker happy over de afgelopen week! Ik heb zes dagen getraind en mocht ook weer rustig aan gaan lopen! Dat maakte me blij!
Wat voeding betreft was het echt 10x prut. Daar voel ik me ook wel een beetje rot over. Fysiek voelt het ook niet goed. Daar moet ik de aankomende week dus echt goed op gaan letten, want het heeft nogal wat invloed op je progressie natuurlijk. Hopelijk gaat het dan beter, ik ga ervoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s