Zeg dat PR maar gedag

IMG_0321

Een tijd geleden had ik jullie verteld over mijn doelen van de aankomende periode: Een PR lopen op de 10km, waarschijnlijk begin maart. Ik had dit in mijn hoofd natuurlijk al gepland, de 20 van Alphen, daar zou het gaan gebeuren. Drie keer per week trainde ik hard om mijn doel te bereiken en… PATS. Weg doel. En wat nu? Wat zijn mijn plannen?

Natuurlijk vond ik het lastig dat ik mijn doel in dit geval opzij moest zetten. Maar het is niet het einde van de wereld. Er komen meer leuke loopjes waar ik aan kan meedoen en herstel is op dit moment echt even het belangrijkst (zegt ze nu, heel verstandig). Toch heb ik me laatst weer ingeschreven, misschien heb je dat ook wel voorbij zien komen in mijn stories. Ik ga voor het eerst weer aan de startlijn staan bij…

De CPC loop in Den Haag.

Jep, de CPC. 11 maart. Ooit heb ik die weleens gelopen, twee jaar geleden geloof ik. En nu sta ik er weer! Helaas, loop ik hier de 5km, wat natuurlijk niet erg ver is. En van de fysio heb ik de opdracht gekregen deze niet voluit te gaan lopen. Ik mag mezelf niet helemaal stuk lopen, waardoor ik weer opnieuw mag gaan beginnen met herstellen. Lekker rustig lopen en blij zijn dat ik weer mee kan doen. Dat is het doel wat ik heb tijdens de 5km CPC loop!
En dat ga ik echt heel hard proberen. Want toch ben je ergens, in je achterhoofd, wel bezig met wat voor tijd je gaat lopen. En loop je tijdens zo’n wedstrijd altijd harder dan tijdens een training. Maar genieten, dat gaat me vast wel lukken! Afgelopen week heb ik weer ervaren hoe het voelt weer te mogen lopen en dat is fijn… Heel fijn!

Langzaam maar zeker kom ik weer back in the game. Heerlijk! Ik zie jullie aan de start (of finish.. of zijlijn) van de CPC!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s