February Favorites

img_1637.jpg

Januari leek nog best wel lang te duren, maar februari vloog echt voorbij! Komt dat doordat het zo’n korte maand is? Is er gewoon veel gebeurd? Dat sowieso, ik had het druk (met leuke dingen gelukkig) en dan vliegt de tijd! Ik neem jullie even mee in mijn favorieten van februari! 

Deze maand liep een beetje anders dan de vorigen. Toch wat minder sportieve activiteiten. Daarom leek het erop dat ik een aantal topics van mijn favorieten niet kon invullen deze maand. Maar ik heb het iets anders aangepakt!

Favorite Race

IMG_1071

De afgelopen maand heb ik helaas geen races gelopen. Er stond er in eerste instantie wel eentje op de planning! De Midwinter Marathon, 8km. Het was echter verstandiger om deze wedstrijd niet mee te lopen, maar daardoor liet ik mij niet uit het veld slaan! In plaats van op het parcours was ik ernaast te vinden. Natuurlijk was dat af en toe even slikken, maar ik heb alsnog een heerlijke dag gehad! Mezelf schor geschreeuwd aan aanmoedigingen, rondgehangen met fijne mensen en wat inspirerende lopers aan het werk gezien. Wat wil je nog meer?!

Favorite Meal

IMG_0969

Een etentje met een oud vriendinnetje, die ik nog ken van groep 7 en 8 van de basisschool. Lekker gegeten en het was natuurlijk heel gezellig! Er was in ieder geval genoeg om over bij te kletsen.

Favorite News

Mijn favoriete nieuws afgelopen maand? Toen de fysio mij vertelde dat ik weer rustig aan mocht proberen te lopen! Ik sprong een gat in de lucht, kon hem wel om zijn nek vallen! Stuiterend de deur uit natuurlijk. En dat liet ik mij geen twee keer zeggen!

Favorite Zweetdate

IMG_1207

Eigenlijk heb ik er daar ook niet zoveel van gehad! Ik mocht immers niet zoveel lopen. Gelukkig heb ik nog wel een fijne zweetdate gehad, samen met Petra. Een ochtendloopje op zondag (ja, je hoeft niet uit te slapen!). Ik mocht eindelijk weer en het voelde goed… Het was koud, maar daar lieten wij ons niet door uit het veld slaan! Uiteindelijk wordt je vanzelf warm!

Favorite Sport

De bootcamp die ik eigenlijk nog afgelopen zaterdag heb gedaan, die was het aller fijnst! Mijn fysio gaf de bootcamp, normaal altijd buiten. Maar vandaag was het een binnen training. Een circuit met bijvoorbeeld hip thrusters, zo’n sprint ladder, wieltje (voor je core), wall balls, step ups en.. Touwtjespringen. Nou ben ik daar wel goed in, later hoorde ik dat ik een ‘beest met het touw was’. Echt het was een heerlijke training! Ik wist mezelf te pushen en ging echt stuk. Voelt zo goed! (Naderhand met de spierpijn ietsje minder!)

Favorite night out

Dat was een heeeele lastige! Ik had onder andere de Vifit reünie, waar ik al mijn New York teamgenootjes weer eens zag. Heel gezellig natuurlijk! Ook had ik de ladiesnight in Pathe, samen met een hele goeie vriendin.
Toch denk ik dat het hoogtepunt mijn eigen verjaardagsfeestje was. Erg laat natuurlijk (ik ben in december jarig), maar dat maakte het niet minder gezellig! Ik vond het vooral bijzonder dat mensen van behoorlijk ver kwamen om mij te verblijden met hun aanwezigheid!

Favorite day out

IMG_1637

Niet echt een specifieke dag, maar de dagen die ik tot nu toe in Kopenhagen heb besteed. Ik vind het geweldig. Kan doen wat ik wil, ontmoet allemaal leuke, nieuwe mensen en geniet van ieder moment. Een verslag over dit reisje zal ik later nog wel posten! Dus hier zal ik niet zo ingaan op de details, maar geloof me…. Alleen reizen is top!

New Goals

Tsja, zoals je al kon lezen… Geen PR op die 10km begin volgende maand! En mijn huidige doel heb je waarschijnlijk ook al gezien. Of nouja doel? Mag je het wel bestempelen als doel? Mijn fysio noemt het een hersteldoel, ik weet daarentegen niet wat ik daarvan moet vinden. Maargoed, de 5km tijdens de CPC Den Haag. Wel zin om weer in het startvak te staan!

Wat een fijne maand weer. Een lastige maand, waarin ik voor mezelf koos, maar waarvoor ik wel een lastige stap voor moest zetten. Maar ook een maand waarin ik weer rustig mocht beginnen met hardlopen (maar wat absoluut niet vlekkeloos verliep), leuke afspraken had met verschillende vriendinnen en afsloot met een korte vakantie.
Februari was top en ging snel voorbij, maar ik ben op zich ook wel blij dat het maart is. Dat betekent dat de lente voor de deur staat en dat maakt me blij!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s