March Favorites

IMG_2056

Wauw, ik kan niet geloven dat het al april is! Jullie wel? De lente is nu echt begonnen; mijn favoriete seizoen. De vogeltjes die weer tevoorschijn komen, een zonnetje, bloemetjes die zich laten zien. Love it! Toch bestond maart niet alleen maar uit dit soort dagen. Af en toe was het gewoon echt nog k*t weer. Maar was het, buiten dat, een succesvolle, fijne maand? Ik zal mijn favorieten met je delen!

De maand vloog voorbij! Op donderdag 1 maart kwam ik terug uit Kopenhagen. Een korte vakantie waarvan ik intens genoten had. Daarna moest ik weer gewoon volle bak aan het werk, dat was even aanpoten! Maar voor je het weet zit je weer in je ritme. De maand liep sowieso wat anders dan verwacht. Ik had bijvoorbeeld in mijn hoofd zitten dat ik nu al veel meer zou kunnen hardlopen, wat helaas niet het geval is. Maargoed, terug naar de favorieten!

Favorite race

IMG_1823

Die is deze maand weer gemakkelijk, want het is er maar eentje! De CPC loop in Den Haag, waar ik weer mijn eerste 5km liep na Egmond in januari. Het was weer spannend en zo leuk om in een startvak te staan, met al die mensen om je heen! Het eerste stukje was alleen maar inhalen (ja, zelfs ik) en tussendoor weer vertragen, maar daarna heb ik best nog wel lekker gelopen. Ik ging stuk, natuurlijk, maar het viel op zich mee. Gelukkig ook geen napijn!
Na mijn eigen race keek ik nog bij vriendin Petra en haar vriend Bjorn en ging ik op pad met een paar andere hardloopfriends. Het was een leuke dag!

IMG_1785

Favorite meal

Daar moet ik wel even goed over nadenken. Via Instagram kwam ik erachter dat een Duits vriendinnetje, die ik al zo’n 9 jaar niet had gezien, in Den Haag zat. Dat was dichtbij! Dus: Afspreken!
We wilden eerst met zijn drieën (zij had nog een vriendin mee) pannenkoeken gaan eten, maar dat was al gesloten. We besloten een heel stuk te gaan lopen door de regen (great) en naar Jamies Italian te gaan. En dat was geen verkeerde keuze! Mijn pasta met aubergine was heerlijk! En het was erg gezellig (een woord dat de twee duitse dames erg leuk vonden!)

Favorite news

IMG_5245

Toen ik hoorde dat ik met de FitDutchies de Strong Viking Hills Edition zou gaan lopen. Dat was echt ontzettend tof! Samen met een team met andere meiden gaan we de 7km tackelen. Tijdens de eerste meeting heb ik ze allemaal al ontmoet en dat was hartstikke leuk! Stuk voor stuk inspiratiebronnen! Ik heb er zin in…

Favorite zweetdate

Dat is een lastige. Eigenlijk heb ik de afgelopen maand geen zweetdats gehad, want ik heb vrijwel niet gelopen. De komende tijd maar weer eens kijken of ik wat kan inplannen. Wie wil?!

Favorite sport

IMG_1892

Ook deze maand heb ik weer zoveel geprobeerd! De bootcamps die ik heb gedaan waren tof en ik probeerde een lesje ‘power’ bij de fysio. Dat was echt ontzettend leuk en de spierpijn was naderhand zeker aanwezig!
Maar wat ik echt het leukste vond om te proberen was de obstacle running training in de Bunk’r, Rotterdam. Ik ging er in mijn eentje heen en besloot mee te doen aan een techniektraining. Uiteindelijk bleek ik met 3 sterke mannen (en een trainer) in de groep te zitten. Maar wat tof! Slingeren, klimmen en glijden. En overal zit dus een techniek achter. Echt heel erg leuk om te leren! Ga ik zeker nog een keer doen…

Favorite night out

IMG_1211

Zoveel leuke avondjes uit de afgelopen maand! (Soms moet ik ook even bedenken welke in deze maand vielen). Ik ging een avondje uit eten en naar de film met vriendinnetje Petra. We gingen naar Myagi & Jones, waar ze echt de beste toetjes ever hebben!
Maar vanavond staat me ook een leuk avondje te wachten: Ik ga namelijk naar Tulppop, een fout feestje hier in de buurt (want ja, ik woon in de Bollenstreek). Dat is vaak erg gezellig en de foute muziek maakt het helemaal af! Dat wordt vast een leuke avond!

Favorite food

Een lastige keuze zeg! Ik denk een gedeelde eerste plaats: Mijn etentje bij Myagi & Jones, maar ook mijn avondje bij Jamies Italian beviel ERG goed! Beide echt enorme aanraders. Bij Jamies Italian zijn de pasta’s en pizza’s toch net even anders dan in een gewone pizzeria! En Myagi & Jones.. De frietjes en toetjes… Je kan daar een soort van tapas bestellen. Wij hadden een drie gangen menu, met 3×2 kleine gerechtjes. Genieten! Ik had de Chocoreo, hoe watertandend lekker klinkt dat?!

Afbeeldingsresultaat voor miyagi and jones

New goals

Mijn nieuwe doel hebben jullie al kunnen lezen op mijn blog! De Strong Viking komt eraan op 19 mei. Spannend, spannend! En deze keer wil ik er staan. Getraind en wel… Dat betekend zowel kracht als conditietraining. En natuurlijk de kills die ik aan moet leren. Maar ik ben benieuwd hoe mij dat afgaat!

Mooie maand weer, maar ook erg druk. Hard aan het werk, af en toe wat dingetjes op de werkvloer, veel leuke dingen, veeeeel sporten.. Leuk natuurlijk, maar toch vreet het af en toe energie! De komende maand wil ik af en toe wat meer mijn rust pakken, want aan het einde van maart was ik flink kapot! Ook hoop ik dat mijn herstel de aankomende maand wat sneller gaat, daar zit nu nog niet echt veel schot in!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s