Het hemd van het lijf van: Dear Good Morning

Schermafbeelding 2018-04-07 om 16.36.31Foto door Sabine Henzing

Iedere dag om 7uur licht mijn telefoon op door een melding van Instagram: Dear Good Morning heeft zojuist een bericht geplaatst! Automatisch zoek ik het even op en lees ik het bericht. Zo motiverend, op de vroege ochtend! Krijg ik de melding van Instagram niet, vraag ik me toch altijd af wat Lienke aan het doen is om 7uur. Is ze al bezig met haar workout? Toch even kijken!
Dikke kans dat jij Lienke ook al kent! Zij runt Dear Good Morning om mensen het goede gevoel te laten ervaren van het vroege opstaan! Ik mocht haar interviewen, lees je mee?!

Al een paar jaar lang merkt Lienke de voordelen van het vroege opstaan (en sporten) en de laatste tijd inspireert ze veel andere mensen met haar enthousiasme. Ze zit dan ook totaal niet stil.. Ze blogt en vlogt, tijdens de kerstdagen kun je meedoen met haar eigen kerst HIIT workouts, je kunt met haar meetrainen op Healthyfest en binnenkort gaat ze Wipe Out! Wat ik zo leuk aan haar vind? Ik vind haar een grote inspiratiebron; de inzet en power die zij laat zien vind ik fantastisch. Ze is ook nog eens goudeerlijk en vooral lekker zichzelf. Ik heb een keer samen met haar mogen trainen en wat bleek? Ze is net zoals ze laat zien op haar blog.
Volg jij deze inspirerende fitgirl nog niet? Snel doen dan! Ik garandeer je dat ook jij binnenkort om 7uur naar haar berichtjes uitkijkt!
Ik vroeg haar de hemd van het lijf!

Schermafbeelding 2018-04-07 om 16.34.46.pngFoto door Sabine Henzing
 1. Hoe ben je erop gekomen Dear Good Morning op te zetten? 

  Ik ging zelf eens op een ochtend vroeg hardlopen omdat ik altijd druk was met werk. Ik werkte als producer bij de televisie en was bijna 24/7 ermee bezig. Ik mistte het sporten, want dat was altijd al een hobby van me. Ik zette eens in 2014 mijn wekker om 06:00 uur en begon meteen met hardlopen. Sinds dat moment is alles veranderd. Ik werd er zo enthousiast van, ik voelde me fitter en op mijn werk kon ik me beter concentreren. Ik zette het hardlopen al snel om in de gym, en ging elke werkdag voor mijn werk zelf begon nar de gym. Ik veranderde als mens. Mijn collega’s merkte ook dat ik veel meer energie had en goed in mijn vel zat. Zij, maar ook mijn omgeving vroegen mij tips. Zo begon ik een blog zodat men het sneller even kon lezen. Ik begon met social media om mensen enthousiast te maken.. Dit groeide en groeide.

 2. Wat vind je het leukst aan het runnen van DGM? 

  Dat het helemaal van mezelf is. Dus ik mag ALLES bepalen. Dat is een heerlijk gevoel. Het is echt mijn kindje, mijn mini onderneming die ik met de maanden zie veranderen. Ik probeer echt naar mijn omgeving te luisteren, naar mijn volgers en probeer de trends in de gaten te houden om iedere keer DGM mooi passend te maken

 3. Ben je ECHT altijd om 7uur up and running? 

  Nee, niet altijd. Ik denk 80% van mijn tijd wel. Ik probeer in ieder geval elke werkdag om 07:00 uur te trainen. Elke dinsdag heb ik echt een mega zware benentraining met mijn personal trainer, waardoor ik er op de woensdagochtend meestal af lig. Dus die skip ik nog wel eens. Ik ben wat makkelijker geworden in de zin van.. ik hoef niet perse 4 keer of 5 keer naar de gym. Ik ga wanneer ik wil. Ik ben heel goed in vroeg opstaan en meteen actief zijn maar ik kan ook onwijs goed uitslapen, haha!

 4. Een strikvraag: Cardio of krachttraining? 

  Krachttraining. Daar haal ik mijn volledige voldoening uit!

 5. Waar kun je jou ‘s nachts voor wakker maken? 

  Eten.. Al hoop ik wel dat je tegen me zegt: niet te veel, anders blijf ik door eten haha. Maar *ik begin al te kwijlen* sushi, naturel chips, een vers broodje met avocado en een poachend egg of… een lekkere pasta. Moet ik nog even doorgaan?dear good morning

 6. Je hebt bikini fitness gedaan. Zou je dat andere meiden (of jongens) aanraden? 

  Het is niet dat ik super veel reclame maak voor bikini fitness met de mededeling “ga het ook doen!” maar als iemand het zelf besluit om het te doen, sta ik daar 100% achter. Ik krijg nog vaak mailtjes van meiden die mij om advies vragen. Ik stuur ze mijn YouTube-link met al mijn bikini fitness video’s (mijn prep) en geef ze de voor- en nadelen. Ik vind het vooral belangrijk dat mensen weet waar ze aan beginnen. Het is niet zomaar iets.
  Er is vanuit DGM wel een atleten team genaamd Team_dgm , deze is ontstaan vanuit mijn eigen bikini fitness avonturen. Zelf doe ik er eigenlijk niets meer mee, af en toe als mental coach voor de meiden. Maar dit team wordt volledig gerund door een officiële IFFB bodybuidling coach Danny van Hijum. Daar ben ik dan wel echt mega trots op. Dat er vanuit mijn avonturen iets is overgebleven.

 7. Wat hoop jij mensen bij te brengen? 

  Enthousiasme. Meer enthousiast zijn over je leven. En ben je dat niet, ga dan aan het werk om wel weer enthousiast te worden. Ik wil dat mensen blijer zijn, maar ook gewoon blijer met zichzelf. Zichzelf meer op nummer 1 zetten en zichzelf fitter, gelukkiger en succesvoller voelen dan ooit. Dat is precies de missie van Dear Good Morning waar ik elke dag mee bezig ben.

 8. Wat zou je in je wildste dromen nog willen bereiken?!Ik zou het geweldig vinden om een eigen sport-programma te presenteren. Een soort van Nederland in Beweging (maar dan hip), met een talkshow erbij! Of Edwin Evers vervangen omdat hij einde dit jaar stopt met zijn ochtend-programma. Ik ben al een ochtendfreak dus… waarom niet?

Dus… Heb je een dosis inspiratie nodig?! Volg Dear Good Morning!

Schermafbeelding 2018-04-07 om 16.51.04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s