May Favorites

IMG_2867

De maand mei vloog weer voorbij! Het was een mega spannende maand, met leuke dingen, maar ook lastige. Tijdens deze May Favorites zal ik je weer een keertje meenemen! 

Favorite Race

IMG_3309

Ja, dat is er wederom maar eentje deze maand. Dus veel keuze is er niet! De 5km van de Leiden Marathon. Het was een lekker loopje. Warm, maar het ging best goed! Al vond ik de run zelf niet zo heel bijzonder. Ik had meer verwacht van een nightrun, helaas!

Favorite Meal

IMG_3258 2

Jeetje, nu ik in de stad woon ga ik echt te vaak uit eten of op een terras zitten voor een drankje! Ik ging samen met een vriend wat eten aan de Grote Markt. Een rosé’tje, lekkere burger en een ijsje van de chocolaterie als toetje! Sounds like heaven, right?!

IMG_3290

Ook ben ik nog een keertje lekker wezen eten met mijn ouders, om mijn nieuwe huisje te vieren… En had ik een heerlijke lunch bij de Yoghurt Barn!

Favorite Zweetdate

8A424598-2811-4C75-A2B7-9638B80CAE38

Samen met Petra ging ik weer een stukje hardlopen! Het was zo gezellig dat weer eens met iemand samen te doen, was echt lang geleden. En ik kon zelfs alweer wat verder dan ik zelf had gedacht! Top dus!

Favorite Sport

IMG_2867

Dat is deze maand sowieso het hardlopen weer! Heerlijk, om weer het idee te hebben dat het toch wat beter gaat en je weer een beetje op kan bouwen. Dat geeft toch wel weer vertrouwen! Van genieten dus…

Favorite News

5331cb15-df55-4175-8c15-c137481b2383

Ik heb een huisje! Of nouja, een mini huisje, maar een plekje helemaal voor mijzelf. Middenin het centrum van Haarlem, dus de locatie kan echt niet beter! Begin mei ben ik verhuisd en het ging allemaal super snel! Nu ben ik ondertussen al helemaal gesetteld. Er moeten nog wat dingetjes gebeuren, maar op dit moment ben ik tevreden. Het is fijn en ik ben helemaal happy met m’n mini casa!

Favorite Night Out

IMG_1211

Samen met Petra ging ik vieren dat ik een huisje had! Samen gingen we Amsterdam in, taart eten bij de Drie Graefjes (echt een aanrader, super lekkere taart!), banken uittesten bij de Ikea (ik had toch nieuwe spullen nodig), lekker eten en naar de film. Dus eigenlijk was het niet eens echt een night out, maar meer een volledige dag! We gingen naar ‘I feel pretty’, die bovenverwachting grappig was!

New Goals

Nieuw hardloopdoel? Heb ik niet.. Mijn doel is en blijft nog steeds het uitlopen van Berlijn. Hopelijk heb ik hier nog genoeg kans op! Hiervoor moet ik rustig opbouwen en goed herstellen. Je zou dus wel kunnen zeggen dat dat mijn doel is! 🙂

Het was een mooie maand met een hoop veranderingen! Een nieuw huis, nieuwe woonplaats… En natuurlijk een hele hoop mooie dingen om van te genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s