Central Park op je bil….

img_3876.jpg

Say what? Wat is dat nou weer voor een vreemde titel. Dit, lieve mensen, heeft alles te maken met de hardlooptight die ik laatst heb ontvangen. De geweldige legging van Mapleggings! Lees hier meer over deze speciale broek!

Oké ik heb dus echt wel genoeg hardloopkleding hoor, maar natuurlijk kun je gewoon nooit genoeg hebben. Af en toe weet ik alsnog te verkondigen dat ik niet weet ‘wat ik aan moet’. Alsof het een modeshow is met de straat als catwalk!
Maar ik ben echt van mening: Als je veel loopt, mag je ook mooie en goede hardloopkleding hebben. Nou kreeg ik laatst dus een hardlooptight van Mapleggings. Op hun website kun je leggings vinden met een plattegrond erop en dat ziet er wel heel erg tof uit!

IMG_3507

Vorige week, tijdens de Elfsteden Estafette, hadden ik en mijn teamies veel bekijks, als we de leggings droegen! Veel lopers en toeschouwers reageerden met; ‘Wat een leuke broek! Wat staat erop?’ en ‘Hoe kom je aan die toffe legging?’. Nou dat zegt al genoeg he, dat mensen tijdens een loop kijken naar je hardloopbroek!

Ze zijn in allerlei soorten en maten te bestellen. Je kunt tights bestellen met een lage of hoge waist en 3/4 en lange broeken. Veel verschillende kleurtjes. Neem maar eens een kijkje op hun website, de leggings zien er ontzettend tof uit! Door de belijning van de plattegrond ziet de legging er echt heel erg apart uit. Mooie kleurencombinaties ook!

Je kunt je legging kant en klaar bestellen.. Kies bijvoorbeeld voor London, Venetie… Of gewoon lekker voor Tilburg! Er is zoveel mogelijk. Je kunt zelfs voor je eigen stad kiezen. Voor mij was Lisserbroek (waar ik zelf woonde) toch niet zo spannend. En eigenlijk heb ik ook niet echt iets met een Nederlandse stad in het bijzonder. Je kan vast raden voor welke stad ik wel heb gekozen?!
De stad waar ik mijn allereerste marathon heb gelopen… En geweldige herinneringen aan heb.

New York!

Vandaar.. Central Park op mijn billen. Ik moest eerst goed kijken hoe de stad precies liep, maar Central Park herkende ik natuurlijk meteen!
Hij zit prima en ik vind hem tof! 🙂 Wil je ook zo’n legging, zodat je vol trots met je ‘stadje’ rond kan paraderen?! Dan moet je de website van Mapleggings dus even checken! Je krijgt nu ook nog eens 10% korting met de code GR11S10. Dus, waar wacht je op?!

img_3873.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s