Unboxing: JouwBox

JB47.png

Laatst werd er een enorm pakket bezorgd. Ralph Moorman favourites, prijkte er op de bovenkant van het pakket. Ik was benieuwd en kon niet wachten de doos open te maken! Ik wist al dat ik een ‘gezonde verwenbox’ zou krijgen om te testen, maar wat erin zat? Echt geen idee! Samen met jullie zal ik de doos eens ‘unbox-en’. Ik ben benieuwd, jij ook?

Een gezonde verwenbox, dat klinkt toch perfect? Wie wil dat nou niet. Ik kreeg dus de kans om er eentje te testen. De box is samengesteld door Ralph Moorman, een voedingsdeskundige die een eigen hormoonbalansprogramma heeft ontwikkeld. Er zitten 15 producten in de box, die kritisch door hem onder de loep zijn genomen en gekozen. Ze zijn onder te verdelen in de volgende productgroepen:

 • Voeding
 • Mond
 • Haar
 • Huid
 • Suppletie (supplementen)

Dat zijn toch wel wat belangrijke puntjes, al zeg ik het zelf! Volgens Ralph kunnen via de bovengenoemde lichaamsdelen (behalve de suppletie) kunnen ongewenste stoffen het lichaam binnen komen. Daarom moet je ze dus goed verzorgen, met de juiste producten! Nou heeft hij die voor je uitgezocht! Eens kijken wat er in de box zit…Ik geef je een korte samenvatting van mijn vijf favoriete producten!

 1. Lovechock chocolade

Het eerste wat mij opviel! Uiteraard, chocolade. Dat is altijd goed! Lovechock heb ik nog niet vaak gegeten, maar ik weet dat het biologisch, raw en veganistisch is. Deze variant is de Extra Pure Bar, en puur… Dat was ie zeker! Aan de smaak moest ik wel erg wennen, zeker omdat ik nooit echt pure chocolade eet. Maar dat wennen was van korte duur!
Deze Extra Pure Bar heeft trouwens geen toegevoegde suikers, maar is gezoet met dadels. Dikke pro dus!

 1. We love the planet – Sweet Serenety

  JB32

  Deodorant? In een klein potje? Dit moet niet gekker worden, dacht ik nog! Het is dus een crème die je op je huid smeert en eigenlijk heel snel intrekt. Dat is wel fijn. Er zit baking soda in de deo, die een neutraliserende werking heeft, maar toch heeft het een toegevoegd geurtje. Het rook wel lekker en het voelt prettig op je huid als je het opsmeert.

 2.  Himalaya Magnesium

  Een fijne magnesium die je zo uit een flesje op je hand kan doen en op je huid kan smeren. Ik gebruik het graag na het sporten of als mijn knie weer eens vermoeid voelt. Ik weet niet wat het is, maar het heeft een fijne werking! Het voelt goed.

 3.  Chikko Golden Milk

  JB3.png

  Goed alternatief voor koffie (wat ik dus niet drink.. Ja, er bestaan mensen die geen koffie drinken!) Een kruidenmix (ook biologisch) die je kan mensen met je favoriete melk. Uiteindelijk krijg je dan een lekkere, warme chai-achtige drank Het heet ook wel Curcuma latte of Tumeric Latte

 4. Mudmasky – Facial Detox Purifying Recovery

  Maskertjes! Ik vind het altijd zo relaxend, maar ik zou er echt vaker de tijd voor moeten nemen! Dit (natuurlijke, uiteraard) masker reinigt je huid en reset hem als het ware. Ik vond het vooral een hele fijne!

Ik had zelf niet zoveel ervaring met natuurlijke, biologische producten eigenlijk. Dus dit was een hele mooie kans dat eens te proberen!
En een verwenbox, dat klinkt echt zo goed! Het heeft me ook weer doen realiseren dat ik veel vaker een moment moet nemen om goed voor mezelf te zorgen. Of daar sowieso wat meer aandacht aan besteden. Dat is wel een mooi streven!

Wil je meer weten over de rest van de producten en deze box nou ook proberen?! Je kunt hem nu bestellen voor 39 euro op http://www.jouwbox.nl (winkelwaarde is 125 euro, dus je krijgt een flinke korting!) Hij wordt ook nog eens gratis naar je opgestuurd. Wat wil je nog meer?! Go get it!

Ik heb trouwens wat pro foto’s gebruikt voor dit artikel. Zelf ben ik niet zo’n held met een fotocamera! Dus ik ben het dus niet zelf altijd, maar dat had je vast gezien! Ha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s