June favorites

IMG_3792

Juni was een drukke maand: Volgeplande weekenden, af en toe het idee hebben dat ik mezelf totaal voorbij race, trainingen die ik gewoon niet kon inplannen… Dat heb je soms! Gelukkig heb ik een hoop leuke dingen gedaan, dus er zullen veel favorietjes hier voorbij komen! Kijk je mee?

De afgelopen maand was racen (letterlijk, tijdens mijn favoriete loopje en mijn marathon trainingen, maar ook figuurlijk. Tegen de klok!) Het was druk en vaak had ik ook even geen tijd en energie om een blogje te schrijven. Toch was juni een mooie maand, zoals je hieronder ongetwijfeld zult lezen!

Favorite race

d359449b-d2bd-446d-bad9-ea8617a3a0d8

Overduidelijk de Elfsteden Estafette (dat maar 1 race heb gelopen laat ik even buiten beschouwing, want de Estafette was ook echt een geweldige ervaring!). Hoe tof was die?! Met 10 andere meiden de 227 kilometer van de Elfstedentocht hardlopen, een Elfsteden kruisje in ontvangst nemen en nog een hoop gezelligheid onderweg ook? Kon echt niet beter! Voor het raceverslag, check dan dit artikel!

Favorite meal

IMG_3893

Gezellig weer met de Hema meiden een avondje weg. We hadden elkaar een hoop te vertellen en er was een hoop big news! En die pizza, die smaakte daar zeker goed bij!

IMG_3914

Ook kwam mijn aller oudste vriendinnetje me opzoeken en we hadden een gezellige lunchdate in de stad. Het was fijn om weer even bij te kletsen!

Favorite zweetdate

57bcdef8-e1b1-4f83-8259-4b5ec9866aae

Tsja, daar kan ik best kort over zijn; die heb ik namelijk helemaal niet gehad de afgelopen maand! Behalve natuurlijk met al die leukerds tijdens de Estafette. Zal ik dat dan maar als zweetdate beschouwen? Het was een 24 uur durende, dus zeker de langste die ik ooit gehad heb!

Favorite sport

IMG_3946

Dat was echt de tour op mijn nieuwe racefiets! Whoe, dat was echt genieten! Een rondje van ruim 40 kilometer rond crossen. Wat kun je hard op zo’n ding zeg… En zelfs als je wind tegen hebt, kom je nog behoorlijk makkelijk vooruit. Ik vond het echt heerlijk en ben superblij met de aankoop. Die gaat nog heel vaak gebruikt worden!

Favorite news

Nouja nieuws… Dat is het misschien niet, maar ik kreeg mijn eerste marathonschema binnen van mijn trainer Rob Veer! Ik had er wel naar uitgekeken, maar was er ook wel een tikkeltje zenuwachtig voor. Gelukkig had hij een duidelijk plan voor de marathon zelf, maar ook de weg er naartoe. Wil je meer lezen? Je kunt het hier lezen! Ik heb er in ieder geval wel vertrouwen in…

Favorite day out

Dat was het sauna bezoekje met moeders. Daar was ik echt even aan toe zeg… Gewoon een dagje helemaal niets. Geen telefoon, geen laptop, geen werk, geen prikkels. Alleen maar relaxen en doen waar je zin in hebt. In mijn geval was dat ook ruim 2 uur slapen op een ligbed. Zonde van je tijd? Nah, vind ik niet. Het gaat erom dat je ervan ontspant en je tijd neemt toch? Fijne dag was het!

Favorite book

Jaja, ik ben weer aan het lezen geslagen. En was even vergeten hoe fijn dat wel niet is! Ik was begonnen in een nieuw boek; De hartslag van een ander.
En serieus; ga het lezen! Het is een ontzettend inspirerend verhaal over een gezonde jongen die door een virusinfectie aan zijn hart in het ziekenhuis beland. Met een donor hart moet hij vervolgens zijn triatlon droom verwezenlijken. Ik las dit boek dus echt in twee avonden uit. Makkelijk leesbaar en zo bijzonder om te lezen.

Favorite me-moment

Ik heb dat altijd nodig, een momentje om mezelf rust te gunnen. Een ontspanningsmomentje. De laatste tijd heb ik die gevonden in een nieuwe serie, die ik gelukkig niet kan binge matchen omdat ik daar de tijd niet voor hebt. Reign. Hou je wel van een beetje mysterie, actie en historie? Aanradertje dan!

New goals

Niet echt eigenlijk, het doel is nog steeds het uitlopen van Belijn! En daarvoor mijn lichaam zo sterk mogelijk te maken. Daarom doe ik dus regelmatig krachttraining. Of nouja, niet alleen daarom natuurlijk, ik vind het ook gewoon heel erg leuk om te doen.
Krachttraining en mijn loopjes natuurlijk!

Een drukke, maar leuke maand dus! Al kijk ik ook wel uit naar juli hoor, bijna zomervakantie!! Ik hou van mijn werk hoor, maar even er tussenuit is toch ook wel errug lekker!

IMG_3873

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s