‘Feel the OO’, met OOfos BeNeLux

IMG_4076

De ultieme manier om te herstellen na een duurloop? Ik heb nu wel iets gevonden wat erg in de buurt komt. Het eerste wat er in je opkomt is waarschijnlijk niet het woord ‘slippers’, maar als je deze geprobeerd hebt, zul je daar misschien heel anders over gaan denken! Voor de Elfsteden Estafette mochten wij deze herstel slippers uitproberen, dus bij deze de review! 

Ik moet zeggen, ik heb het vaak niet zo op slippers. Ze geven naar mijn idee niet zoveel stevigheid, ik glijd er vaak uit of mensen gaan op je tenen staan. Nee, niet het meest ideale schoeisel. Helemaal om te herstellen. Dat zit dan toch helemaal niet?

Voor de Elfsteden Estafette mochten wij de OOfos herstel slippers uitproberen, dus dat was natuurlijk al ontzettend leuk! Het zijn behoorlijk opvallende slippers, dus naar mijn werk zou ik ze niet zo snel dragen. Gelukkig zijn ze daar ook helemaal niet voor ontworpen, dus dat scheelt!

Waar zijn ze dan wel voor? Zoals ik al eerder zei: Voor je herstel. De slippers zijn zo ontworpen dat ze schokken opvangen (wel 37% meer dan andere dempingsvormen) en daardoor je knieën, kuiten en zelfs je rug minder schokken te verduren krijgen. Ook past de slipper zich aan aan jouw eigen voetboog. Dat klinkt goed toch. na een lange duurloop?!

Het moment dat ik de slippers aantrok was ik eigenlijk meteen om. Ze zitten echt verschrikkelijk lekker. In tegenstelling tot de dunne slippertjes die ik normaal draag, zijn deze wat hoger en je voet ‘zakt’ er eigenlijk heel natuurlijk in. Ze zitten gewoon meteen goed. En eigenlijk geldt dat voor iedereen die ze aantrekt. Het zijn net pantoffeltjes, doordat ze wat zachter zijn.
Ik heb ze namelijk ook even laten passen door mijn moeder en broer. Die reageerden beide op dezelfde manier: ‘Oooh, maar dit zit lekker!’ (Zie je, zij voelden de ‘OO’ dus ook!)

Of ze mijn herstel helemaal in de hand helpen vind ik lastig te zeggen. Desondanks ben ik erg enthousiast over deze slippers, want… Ze zitten zo lekker!! 
Echt, heb je ze eenmaal aan dan wil je ze ook echt niet meer uittrekken. Probeer het maar eens, and you’l see I’m right!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s