July favorites

thumb_DSC00160_1024

Juli, wat was er kenmerkend voor de afgelopen maand? Juist, de warmte! Af en toe was het gewoon niet te harden, zo hoog stegen de temperaturen! Heerlijk natuurlijk, een zonnetje, maar soms was het wel een beetje too much! Wat waren mijn favoriete momentjes de afgelopen maand? En heb ik überhaupt wel kunnen trainen in dit weer? Lees maar mee!

Ik vertelde jullie dat de maand juni voor mij zo’n drukke maand was (racen, racen, racen). Nou, dat was juli ook! Of tenminste, de eerste drie weken. Af en toe had ik maar weinig puf en was het behoorlijk puzzelen met mijn trainingen. Maar het is gelukt en ik heb genoeg leuke dingen tussendoor gedaan!

Favorite race

7c56e971-40e8-4ffc-8676-64d4e9096db8 2

Tsja, daar kan ik niet zoveel over vertellen. ik heb namelijk helemaal niet meegedaan aan loopjes de afgelopen maand. Ik ben full focus bezig geweest met mijn trainingsschema voor Berlijn, dat had de prioriteit!
Wel had ik bijna meegedaan aan de 10km van Noordwijk, maar uiteindelijk was dat teveel gedoe rondom mijn trainingen. Dus ben ik er maar gaan kijken, was ook leuk!

IMG_4567

Favorite training

IMG_4833

Het klinkt misschien gek, maar mijn favoriete training van juli was ook mijn langste. De 20km van afgelopen zaterdag. Wat heb ik toen fijn gelopen, met Petra naast me op de fiets. Het kostte minder moeite dan verwacht en ging gewoon erg lekker! Mag ik er daar meer van hebben, please?

Favorite meal

IMG_4059

Een spontaan avondje uit met mijn broertje, dat begon met een hapje eten in het Hardrock Café Amsterdam. Daar hebben we heerlijk op een terras aan de gracht gezeten, genietend van een cocktailtje en een burgertje. Life is good!

Favorite zweetdate

IMG_4605

Samen met een collega ging ik een stuk fietsen door de Kennemerduinen. Wat is het daar prachtig zeg! We hebben de mooiste plekjes gezien, een vos die vlak voor ons overstak, een groepje Hooglanders en afgesloten met een lekker drankje op het strand (en daarna natuurlijk nog de terugrit). Al viel het met het zweten wel mee, geloof ik!

Favorite sport

Waar ik echt van genoten heb de afgelopen maand is mijn krachttraining. Niet dat dat nieuw is voor me, ik doe het al een paar jaar. Maar ik heb zo goed kunnen merken dat ik sterker werd, steeds een stukje meer kon. Dat werkt echt motiverend. Iedere training ging lekker en zorgde voor een goed gevoel naderhand.

Favorite news

Iets wat jullie misschien niet weten, maar ik heb een van de mooiste banen die je je kan wensen. Ik werk op de Internationale Taalklas, waar kinderen van over de hele wereld naartoe gaan om onze taal te leren. Geweldig om kinderen die vaak zoveel hebben meegemaakt te zien lachen, spelen en groeien. En afgelopen maand kreeg ik het goeie nieuws dat ik nog een jaartje mag blijven werken!

Favorite night out

IMG_4504

Could only be one!!
Vrijdagmiddag kreeg ik opeens een appje: Wil je morgenavond mee naar Kensington in de ArenA? Is gras groen…? Komt de zomer na de lente? JA!! Natuurlijk wil ik mee naar Kensington!
Zo gezegd, zo gedaan! Op zaterdag 14 juli ging ik, na een gezellige middag met Petra, samen naar de ArenA voor een geweldige avond met de heren van Kensington. Je moet hun muziek wel kennen! Zo niet, shame on you… Hun live set was echt heel erg goed en zelfs de slechte akoestiek van de ArenA kon daar niets aan veranderen!

kensington.jpg

New goals

Op dit moment nog niet. Berlijn staat nog steeds op nummer 1! Daar ben ik hard voor aan het trainen. Zowel het lopen, maar ook het fitter maken van mijn lichaam door bijvoorbeeld krachttraining. Tot nu toe gaat het goed, dus hopelijk blijft deze stijgende lijn aanhouden!

Op naar augustus!!

Totaal aantal kilometers (hardlopen): 130,03km
Totaal aantal kilometers (fietsen): 286,14km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s