August favorites

bbdb3860-0cda-4f87-9317-7120f315e832

Wat een mooie maand was augustus! Een vakantie, heerlijke (maar soms iets te) warme dagen waarin je lekker van het zonnetje kon genieten en een heleboel leuke dingen. In dit artikel geef ik je een kijkje in mijn favorietjes van augustus!

De afgelopen maand hoefde ik bijna niet te werken. Het was zomervakantie, een van de perks van het werken in het onderwijs. Ik hoefde alleen maar af en toe te werken in het Anne Frank Huis. Ik had lekker de tijd om te trainen en te herstellen, maar ook verder heb ik me prima vermaakt! Het was een maand waar ik eigenlijk niet zo goed kon kiezen tussen de favorieten. Zoveel leuke dingen, kijk je mee?!

Favorite race

a3af378a-4b18-4154-81ea-3a13403f6bbc.JPG

Deze kan ik meteen overslaan. Ik heb niet meegedaan aan loopjes, ik was veel te druk met mijn eigen schema. Ik ging alleen kijken bij het Hardloopevent Harmelen, waar ik een boel bekende gezichten zag. Dat was wel leuk trouwens! Dus bij gebrek aan iets anders die dan maar!

Favorite training

IMG_5774

Dat is mijn laatste lange duurloop, van 30km! Het voelde zo goed dat ik die gedaan had. Dat mijn lichaam dat gewoon kon en dat ik naderhand geen pijn had van mijn knie. Een behoorlijke overwinning dus!

Favorite meal

Goh, ik heb zoveel lekkere dingen gegeten op vakantie! Van een lekkere pancake brunch tot een geweldig ontbijtje compleet met eigen mandje broodjes. Het eten in Krakau, waar we op vakantie waren, is echt heel erg lekker (en ook nog eens super goedkoop).
We hebben heerlijk gegeten bij een tentje aan het grote plein in het centrum. De laatste avond zijn we daar zelfs nog een keer gaan eten. Toen kwamen we er trouwens ook achter dat het binnen zowaar nog leuker was dan op het terras, met allemaal huifkarren.
Ook hebben we nog op een heel bijzondere locatie gezeten.. Het restaurant zat in een oude tabaksfabriek, maar wij zaten lekker op het terras. Allemaal lampjes buiten, heel erg gezellig! (maar wel vieze cocktails, in erg grote glazen)
Zoals je dus ziet… Kan ik niet kiezen xD

Favorite zweetdate

accd28c3-945c-4ad1-b969-8a9a69cab10a

Ons loopje in Krakau! We liepen 10km door de stad, zonder van tevoren een route te plannen. We renden gewoon een kant op. Op deze manier zagen we heel veel van de stad en dat was hartstikke leuk!

IMG_5732

Ook heb ik een favoriete fiets-zweetdate. Een heerlijk rondje door het mooie Twente. Was ook mijn eerste keer met klik pedalen. Spannend natuurlijk! Dat ik daarmee alsnog onderuit ging, dat maakt natuurlijk niet uit. Hadden we weer even iets te lachen!

Favorite sport

IMG_5326

Dat is deze maand echt fietsen. Goh, ik hou ervan. Het is zo lekker om even een rondje te gaan trappen. Het hoeft niet eens snel, rustig vind ik ook prima. Zeker met de zwaardere looptrainingen van de afgelopen tijd was dit een mooie manier om de benen los te houden.

Favorite night out

Dat kunnen er ook zoveel zijn! Ik ging een avondje met mijn moeder op pad, uit eten en naar de bios.. Daar heb ik erg van genoten. Ook ging ik met een vriendinnetje naar de bios…
Iedere avond in Krakau was een fijne avond uit!

Goals

BERLIJN!

Totaal aantal kilometers (hardlopen): 150km
Totaal aantal kilometers (fietsen): 156km

Kan niet wachten om uit te vinden wat september brengt!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s