September favorites

sportograf-137734744

September was de maand, waar ik zolang al naar had uitgekeken. De grote dag was zondag 16 september, de dag dat ik ging shinen in Berlijn. Maar natuurlijk bestond de maand september niet alleen uit die ene dag. Er zijn nog veel meer mooie dingen gebeurd, de afgelopen 30 dagen. Ik vertel je mijn favorieten!De afgelopen maand begon het ‘echte’ leven weer. Ik moest weer hard aan het werk. Dat was wel weer even aanpoten. Dat, in combinatie met mijn laatste marathon trainingen, zorgde toch wel voor wat stress. Gelukkig kon ik het allemaal redelijk managen en was er ook nog zat om van te genieten! (Ik geniet trouwens ook wel van mijn werk hoor… Meestal!)

Favorite race

sportograf-137189102

Die kun je vast wel raden?!?!
Na de afgelopen maanden praktisch geen wedstrijdjes te lopen, liep ik er in september 2 (een halve marathon tijdens het Loopfestijn Dalfsen en natuuuurlijk Berlijn!) en fietste ik  de Dam tot Dam fietsclassic!
Maar stipt op nummer 1 stond uiteraard de marathon! Berlijn was een belevenis, iets waar ik keihard voor hard gewerkt, waarbij ik zo’n 6x dood ging en ook intens van genoot. Wil je er meer over lezen? M’n verslag staat hier!

Favorite training

IMG_6088

Die was ook in Berlijn, een rondje loslopen door het bos de dag voor de marathon. Samen met vriendinnetje Juliane en my new best friend Holly, de hond. Het was niet de bedoeling dat zij echt mee zouden rennen. Ik zou mijn eigen rondje maken en zij zouden gewoon gaan wandelen.. Holly vond mij echter zo leuk, dat ze besloot achter me aan te rennen… Hartstikke gezellig natuurlijk!

Favorite meal

bb215f0c-44e7-48ab-965e-dcc5c5d7c0f8.jpg

Ook in Berlijn! De avond na de marathon vonden Petra en ik het een goed idee om uit eten te gaan; een celebration dinner. Dat hadden we dik verdient!
Samen met Petra, haar vriend Bjorn en mijn vriendin Juliane gingen we dus naar een gezellig tentje middenin het centrum. Ik koos voor een lekkere burger en een biertje. Daarna hadden we nog een superlekker toetje! We konden niet kiezen, dus besloten we voor het shared dessert te gaan. Zo konden we van alles een beetje proeven. En dat was niet verkeerd!

Favorite zweetdate

IMG_6306

Die was pas gister… Samen met Petra gingen we weer rustig een wat groter rondje maken. Of nouja, wat groter? Het was uiteindelijk 7km, maar je moet weer rustig opbouwen na een marathon, toch? Het was een fijn, rustig rondje en we hebben gezellig kunnen kletsen!

Favorite sport

De afgelopen maand heb ik niet echt andere sporten geprobeerd. De focus lag zo op het hardlopen, dat ik amper iets anders heb gedaan… Zelfs fietsen en krachttraining vielen weer een beetje weg. Dat vond ik wel jammer, dus aankomende tijd wil ik weer wat variatie gaan aanbrengen in mijn routine!

Favorite night out

af2debb9-2c3b-4f6e-8302-b20fdbabded4.jpg

Oh dat zijn er ook weer zoveel!
ik heb natuurlijk een hele leuke tijd gehad in Berlijn, maar ging ook een avondje naar rollerskate disco met collega’s, sprak af met een vriendin die ik al heel lang niet gezien had (was hartstikke gezellig), ging naar de bios met m’n moeder en ging een avondje op pad met Petra. En dat is nog maar een greep uit de leuke avondjes die november heeft gebracht!

38e84e5e-84df-409b-8dea-0c5e8db3cd48.jpg

Goals

Zoals ik gister al aangaf, die heb ik nog niet echt! Dus als je nog leuke tips hebt? Laat het me dan even weten! Ik ben benieuwd…

September, je was een verschrikkelijk mooie maand. Met soms erg moeilijke momenten, momenten dat ik er doorheen zat en niet wist hoe ik verder moest.. Maar ook momenten waar ik intens van genoten heb.
Ik liep een halve marathon en werd laatste. Liep mijn tweede marathon. Bezocht Berlijn. En maakte een hoop mooie dingen mee!

Totaal aantal kilometers (hardlopen): 104,88km
Totaal aantal kilometers (fietsen): 94,59km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s