A year has passed

i-j5kXtPx-X2

Een jaar geleden is het alweer, dat ik door de straten van de Big Apple rende. Mijn allereerste marathon, samen met een team geweldige lopers. Het was een rollercoaster: Zoveel spanning, emoties, opwinding en natuurlijk ook de nodige tranen. Een bijzondere ervaring. Vandaag leefde ik deze droom opnieuw…

Ik had me niet eens gerealiseerd dat het alweer een jaar geleden was. De tijd gaat echt zo verschrikkelijk snel! Pas toen ik op Instagram verschillende posts voorbij zag komen van mensen die in het vliegtuig stapten of zelfs al in New York waren, had ik door dat het deze week zou zijn. De New York Marathon 2018. Ook zag ik bij een aantal teamgenoten foto’s en herinneringen voorbij komen. Te mooi.

Net zat ik, samen met mijn vader, de marathon op tv te kijken. Het was geweldig om te zien. Ik zette de tv aan en zag de vrouwen rennen over de Queensboro Bridge. Goh, ik weet nog wel dat ik daar liep. Dat was niet zo’n grappig stukje… Lekker omhoog.
Ik herkende Manhatten… En wist weer hoe het was daar te lopen met al dat publiek. De weersomstandigheden waren alleen wel wat anders vorig jaar!
Toch herkende ik minder dan ik had verwacht. Er waren een paar plekken waarvan ik nog wist dat ik er liep, bijvoorbeeld in Central Park en de brug naar the Bronx. Maar verrassend weinig eigenlijk. Ik denk dat ik best wel in mijn eigen wereldje heb geleefd tijdens het lopen! Maar het was wel geweldig om het terug te zien.
Mijn eigen verslag kun je trouwens hier lezen!

Zelf heb ik de afgelopen dagen mijn fotoboek een aantal keer doorgebladerd en wat video’s gekeken. Ik krijg er meteen een grote glimlach van op mijn gezicht. Ondanks dat de marathon zelf natuurlijk niet alleen maar over rozen ging. Zeker ook door m’n blessure kon ik af en toe wel janken. Maar de herinnering aan de marathon, het proces daarvoor en alles er omheen is zo mooi.

Die zal ik voor altijd bij me houden. Wat daar helemaal bij helpt zijn de geweldige foto’s die tijdens onze reis zijn gemaakt. Ik heb natuurlijk ontzettend veel mazzel gehad dat ik uitgekozen was voor zo’n mooi project, waar zo’n geweldige fotograaf zulke plaatjes van schoot. Ik laat je even meegenieten van ons grote avontuur.

i-k4bm4Tz-X2i-cNnz8nT-X2i-7hDkH7M-X2i-PGCqSBX-X2i-xpSTXWw-X2i-4nzFTjG-X2i-5CXGKvw-X2i-d5znH2r-X2i-CVXRQDg-X2

En mijn, misschien wel, favoriete foto van allemaal… Die zoveel zegt over mijn marathon…
Kilometer 27, waar mijn ouders en Petra stonden. De foto laat zien wat een marathon met je doet.

23316551_10211933296380583_390287040888723559_n

Een gedachte over “A year has passed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s