Licht aan de horizon

i-cNnz8nT-X2

Ik had gedacht dat het wel prettig zou zijn; geen doel om naartoe te werken. Even geen schema, lekker doen waar je zin in hebt! Dat was het ook wel, in some way. Maar blijkbaar werkt het bij mij niet zo heel goed. Daarom wordt het weer tijd voor een verandering. En hoe dan wel?!

De afgelopen maanden, of eigenlijk al sinds Berlijn, loop ik al zonder schema. In de sportschool heb ik er wel eentje hoor, maar daar hield ik me ook niet helemaal trouw aan. Ik vond dat ik even wat rustiger aan mocht doen en me niet zo hoefde te focussen. Dat had ik immers de maanden daarvoor genoeg gedaan. Ook had ik niet zoveel motivatie en energie. Dus ik zou wel zien waar het schip strandde!

Nou, dat strandde dus hier. Op zondagavond 6 januari, op de bank. Jullie lazen al eerder dat ik niet zo fit en vrij energieloos ben de afgelopen tijd. Niet heel fijn. En ik ben er wel een beetje klaar mee.
Dat schemaloze kan ik blijkbaar niet zo heel goed. Uiteindelijk heb je er ook niet zo heel veel aan, want je gaat niet bepaald vooruit. In mijn geval niet in ieder geval!
Mijn hardloop kilometers zijn de afgelopen maanden drastisch naar beneden gegaan. In december liep ik maar 25km. Das niet zo heel veel! Mag wel wat aan veranderd worden dus.

Afgelopen week ben ik eigenlijk wel weer lekker bezig! Een stukje gefietst (die stond ook te verstoffen de afgelopen maanden), weer 3x gelopen en 2x de sportschool ingedoken voor een krachttraining. Nu ben ik best wel een beetje moe, maar wel voldaan. Het was een goeie week! En een goede start van 2019 en de komende tijd.

Ik ga vanaf morgen in ieder geval weer met een hardloopschema aan de slag, om hopelijk weer wat meer progressie te gaan maken en wat regelmaat erin te krijgen (en houden). Ik heb me in ieder geval weer ingeschreven voor een loopje; de Lentemarathon. Op 24 maart.

Een marathon?!?!?! Yes, dat lees je goed!
Maar gelukkig loop ik die niet alleen, maar in estafette. Met drie andere leuke meiden gaan we die marathon tackelen! Wat wel betekent dat ik zo’n 10km zal gaan lopen en daar toch ook wel een beetje getraind voor wil zijn. Kan moeilijk mijn teamies afvallen, right?!

We gaan dus weer aan de slag, met een schema… Om lekker te lopen tijdens die (estafette) marathon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s