Back in shape #3

IMG_7773.JPG

Ken je dat gevoel: Je bent moe, hebt nergens zin in en sleept jezelf een beetje voort. Sporten komt bijna niet meer in je planning voor en je voeding is ook niet je van het. Zo was het voor mij de afgelopen periode. Manmanman, wat voelde ik me slecht in m’n vel! Trainen deed ik niet zoveel meer, voeding was nagenoeg prut. Daar moet wat aan gedaan worden! Ik ga dan ook hard aan de slag om weer lekker fit te worden. In deze blogs ga ik je meenemen in dat proces. Enjoy!

De afgelopen week was echt top! Ik had leuke dingen op de planning staan.. Waardoor het eten en sporten misschien wel een beetje in de knel zou komen. Maargoed, je moet ook kunnen genieten toch? Ik neem jullie mee in deze hele leuke week!

Maandag

img_7643

Verplicht rustdagje, want ik had geen tijd om de sportschoenen aan te binden. Meteen uit werk moest ik namelijk naar Leiden, voor een gezellige date met twee vriendinnetjes. We aten bij de burgers bij de Waag, in Leiden. Dat was een aanradertje. En inderdaad, de burgers (en de wijn trouwens ook) waren erg goed! Het werd een latertje.

Dinsdag

img_7665

Toen ik terug kwam uit mijn werk besloot ik snel mijn hardloopschoenen aan te trekken voor een klein rondje. Het was 30 minuten, met 5x een minuut versnellen. Natuurlijk had ik de training netjes in mijn horloge gezet, zodat ik mijn versnellingen naderhand terug kon lezen. Helaas… Stond ik even te rekken en werd mijn workout eruit gegooid!
Ik kon nog wel hervatten, maar de training zelf was eruit. Tot zover later teruglezen!
De training zelf ging best prima trouwens. Niet bijzonder goed, maar ook niet slecht!

Woensdag

Ik had een afspraak op de sportschool, voor een meting en een nieuw schema. Spannend! De meting was, zoals verwacht na de feestdagen, niet top. Maar gelukkig heb ik daarover een heel goed gesprek gehad met de trainer. Hij gaf me nog geen nieuw schema, want daar was het nog iets te vroeg voor.
Gelukkig mag ik wel lekker los squatten en deadliften. Dus dat ging  ik na de afspraak lekker doen!

Donderdag

img_7688

De dag waar ik het meest naar had uitgekeken van de hele week! Na mijn werk racete ik naar Amsterdam, waar ik met vriendin Petra zou gaan eten. Na het eten was het tijd voor flink wat bewegen. Nee, niet hardlopen… Maar dansen en springen!
We gingen namelijk naar een concert van een van mijn favoriete bandjes; You Me At Six. En dat was me het avondje wel! Zere voeten en een stem die praktisch verdwenen is… Maar dat had ik er graag voor over. Ik heb ontzettend genoten en ben lekker los gegaan!

Vrijdag

Een drukke dag.. En ik was nog wat moe van het concert de avond ervoor, dus ik had moeite mezelf goed staande te houden. Uiteindelijk was ik best laat thuis en gewoon op… Daarom besloot ik mijn interval niet te lopen.
’s Avonds ging ik richting Petra, want zaterdag was het tijd voor mijn verjaardagscadeautje!

Zaterdag

Vandaag dus! We gingen best op tijd weg… Voor een workshop mediteren en visualiseren. Klinkt misschien zweverig? Ik vind dat soort dingen dus mega interessant en vond het dan ook ontzettend leuk om te doen! Heb ook zeker het een en ander geleerd.
Daarna nog even de Nike Outlet in geweest en de rest van de dag lekker gechilled. Moet ook kunnen!

Zondag

img_7824

Duurloop tijd! En wat was het prachtig weer.. Koud, maar weinig wind en een lekker zonnetje! Samen met Petra ging ik een rondje Nederrijnse Plassen lopen. Het was er prachtig en we konden een fijn rondje maken.
We liepen eerst samen, maar omdat Petra herstellende is van een operatie liep ik daarna nog een stuk alleen. Iets wat me wel frustreerde was dat m’n hartslag niet laag wilde blijven, hij schoot steeds omhoog. Ik heb maar geprobeerd het los te laten, dan maar gewoon lekker lopen. En dat is gelukt!

Het overzicht van de afgelopen week:
Kilometers gelopen: 14,7 (2 trainingen)
Kilometers gefietst: 0km ( 0 trainingen)
Krachttraining: 1 training.

Als ik er zo op terug kijk heb ik helemaal niet veel getraind. Maargoed, het liep deze week nou eenmaal zo, volgende week weer een nieuwe kans! Toch legde ik meer hardloop kilometers af dan vorige week, das dan wel weer een goed puntje!
Het eerste deel van de week was mijn voeding ook niet je van het, met een etentje en wat wijntjes. Gelukkig kon ik dat daarna wel weer goed oppakken, dus ik was alsnog tevreden.
Verder was het een ontzettend fijne week! Ik heb zulke leuke dingen gedaan, dat maakt het ook zo waardevol. Het leven hangt aan elkaar door dat soort momentjes, right?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s