Back in shape #4

2328916e-9da3-4682-8544-94796b60593c.jpg

Ken je dat gevoel: Je bent moe, hebt nergens zin in en sleept jezelf een beetje voort. Sporten komt bijna niet meer in je planning voor en je voeding is ook niet je van het. Zo was het voor mij de afgelopen periode. Manmanman, wat voelde ik me slecht in m’n vel! Trainen deed ik niet zoveel meer, voeding was nagenoeg prut. Daar moet wat aan gedaan worden! Ik ga dan ook hard aan de slag om weer lekker fit te worden. In deze blogs ga ik je meenemen in dat proces. Enjoy!

En toen was het opeens alweer bijna februari! De eerste maand van 2019 is al bijna tot z’n eind, wat gaat de tijd toch snel. Ook de afgelopen week heb ik behoorlijk m’n best gedaan! Al liep alles een beetje anders dan gepland. Te beginnen bij…

Maandag

img_7831

Na een lang dagje op werk ging ik nog even op pad om mijn duurloopje van 35 minuten te doen. Ik had wat last van het knietje en ook van m’n enkel. Dat was niet zo prettig! Maar verder ging het opzich best prima. Ik moest me wel nog haasten, want daarna ging ik samen met een collegaatje naar de bioscoop! Goeie besteding van de avond.

Dinsdag

Vandaag was het tijd voor een krachttraining! Opzich ging het best prima. Niet een bijzonder goeie training, maar had ook zeker slechter gekund! Ik was van tevoren al behoorlijk moe, maar had besloten toch te gaan. Na de training was het dan ook tijd om lekker op de bank te zitten, met de pootjes omhoog!

Woensdag

Vandaag wilde ik eigenlijk gaan lopen, maar ik was gewoon een beetje op. In plaats daarvan besloot ik voor een sportmassage te gaan. Ontspanning is af en toe ook belangrijk toch?! Alhoewel, ontspanning? Het was nog best een stevige massage.
Zeker omdat m’n kuit nog behoorlijk vast bleek te zitten! Toch maar even een afspraak bij de fysio maken.

Donderdag

3607aaa7-9260-4441-bafb-636001aa75b8

Ik hoefde vandaag zelf niet te sporten, maar ik ging wel kijken! Ik ging namelijk een avondje naar de Amsterdam Arena, want Ajax moest spelen. En ik ben zeker niet vies van een potje voetbal! Was een erg leuke avond. Wel erg koud trouwens, zelfs met al die lagen kleding die ik droeg!

Vrijdag

Manmanman, wat een pittig dagje op werk zeg! Aan het einde van de dag liepen veel mensen op hun tandvlees. Ik was best laat klaar en besloot spontaan met twee andere collega’s een borreltje te drinken en daarna lekker naar de film te gaan. Contact met collega’s is ook zeker belangrijk, right?!

Zaterdag

Wat een rotdag was vandaag. Of nouja, het begin van de dag. Eerst zat ik wat nutteloos op m’n bed series te kijken. En toen ik mezelf eenmaal naar buiten had gesleept om een krachttraining te gaan doen, ging die training ook nog eens allesbehalve lekker. Dat was geen succes, bij veel oefeningen moest ik minder gewicht pakken. Dat was even balen!
Gelukkig sloot ik de dag positief af bij de verjaardag van een vriendinnetje en m’n moeder.

Zondag

img_7876

Mijn broertje had gevraagd of ik met hem mee wilde trainen. Ondanks dat ik gister al een (niet erg succesvolle) krachttraining had gedaan en eigenlijk wilde lopen, vond ik het toch wel een erg leuk idee. Terug in mijn oude sportschool dus. Erg gezellig ook, want ik kende nog aardig wat mensen!
En niet alleen gezellig, er werd ook nog hard gewerkt! Ik was ‘on fire’, om het zo maar te zeggen! Ik zette 3PR’s: Squat, deadlift EN benchpress. I was a very happy girl! En trots ook wel trouwens.
’s Avonds ging ik gezellig een hapje eten met de familie voor mijn moeders verjaardag. Prima afsluiting van de week!

Het overzicht van de afgelopen week:
Kilometers gelopen: 5,2km (1 training)
Kilometers gefietst: 0km ( 0 trainingen)
Krachttraining: 3 trainingen.

Als ik zo eens terug kijk was het hardlopen behoorlijk triest de afgelopen week. Maar 1 training van 5km, jeetje. Maargoed, daarentegen heb ik wel drie keer aan krachttraining gedaan en ging dat ook nog eens superlekker! En het was ook erg leuk. Dus is het dan erg..?
Voeding was de afgelopen week wisselend. Donderdag ging het niet bepaald lekker, maar er zaten ook betere dagen tussen! Opzicht een redelijke week, denk ik zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s