January favorites

IMG_0290 2

Januari, de eerste maand van 2019, is alweer bijna voorbij! Het ging echt mega snel. Ik kan nu eigenlijk nog niet zo goed bevatten dat we alweer een maand in 2019 zitten. Maar het was dan ook een maand vol ontzettend leuke dingen! In dit artikel deel ik met jullie mijn favorietjes van januari.

Natuurlijk de maand van de goede voornemens! Wees eens eerlijk, doe jij er niet stiekem ook aan? En heb jij ze volgehouden? Mijn voornemens waren vooral om wat beter op mijn gezondheid te letten; lekker bewegen, beter eten, genoeg slapen en af en toe mindfullness doen. Opzicht is dat wel gelukt! Met een paar uitzonderingen ertussen natuurlijk. Januari was eigenlijk een erg fijne maand, met veel leuke dingen.

Favorite training

img_7876

Dat kan er denk ik maar eentje zijn, ondanks dat ik best veel leuke trainingen heb gedaan. De training die ik met mijn broer Lars deed, was verreweg de beste! Hij pushte me net even wat verder tijdens de krachttraining en ik zette 3 (!!) PR’s. Op de squats, benchpress en deadlift. Het was een fijne training, waarin ik zoveel meer kon dan verwacht! Superfijn.

Favorite zweetdate

2328916e-9da3-4682-8544-94796b60593c

Het was koud, maar het zonnetje scheen super lekker dus eigenlijk was het ideaal loopweer. En Petra en ik gingen gezellig een rondje lopen. Of nouja, een deel samen en een deel liep ik alleen. Maar het was een prima en gezellig rondje!

Favorite sport

Ik denk dat dat de afgelopen maand wederom krachttraining was. Wat vind ik dat lekker om in de sportschool bezig te zijn! Natuurlijk niet elke training, er zaten ook wat minderen tussen. Maar meestal vind ik het ontzettend leuk.

Favorite meal

img_7643

Poeh, ook daar heb ik een heleboel fijne van gehad. Ik had een superfijne avond met twee vriendinnen. We gingen eten bij de Waag, in Leiden, en dronken daarbij een aantal heerlijke wijntjes.

IMG_7883.JPG

Ook ging ik voor mijn moeders verjaardag lekker eten met het gezin. (Minus 1, een van mijn broers was op vakantie). Wat ook heel erg fijn was. Goede gesprekken en een lekker toetje (oreo tiramisu, HOE lekker klinkt dat?!)

Favorite night out

img_7619

Gelukkig had ik er hier ook een hoop van! Ik had een gezellige avond Sinterklaas vieren (Ja, Sinterklaas in januari) met wat vriendinnen. We hadden zelfs nog pepernoten, dus we hadden echte Sinterklaas vibes. Een leuke avond!

3607aaa7-9260-4441-bafb-636001aa75b8

Ook ging ik een avondje naar de Amsterdam Arena voor een wedstrijd van Ajax! Wat een gezellige, maar ijskoude avond, was dat zeg! Met

 

Maar de beste, die echt op nummer 1 komt te staan, was het concert waar ik op 17 januari geweest ben. In de Melkweg Amsterdam mocht ik een avondje genieten van een van mijn favoriete bandjes; You Me At Six. Dat was een avond dansen, springen en keihard meezingen! Ik kan wel zeggen dat ik geen stem meer over had. Maar het was het helemaal waard.

 

Goals

Ik had mijzelf als doel gesteld dat ik in 4 weken (met nog 2 nu te gaan) 5 kilo bij zou willen squatten. Dat was volgens mij een redelijk haalbaar doel, al geloofde ik af en toe niet dat het zou lukken.
Afgelopen zondag heb ik dit doel al bereikt. Tweeënhalve week eerder dan gehoopt. En ik square niet alleen 5, maar zelfs 10 kilo meer! Trots!

Wat was januari een mooie maand. Een goed begin van het nieuwe jaar! Ik ben benieuwd wat februari allemaal gaat brengen…

Totaal aantal kilometers (hardlopen):

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s