Back in shape #5

img_3128-2.jpg

Ken je dat gevoel: Je bent moe, hebt nergens zin in en sleept jezelf een beetje voort. Sporten komt bijna niet meer in je planning voor en je voeding is ook niet je van het. Zo was het voor mij de afgelopen periode. Manmanman, wat voelde ik me slecht in m’n vel! Trainen deed ik niet zoveel meer, voeding was nagenoeg prut. Daar moet wat aan gedaan worden! Ik ga dan ook hard aan de slag om weer lekker fit te worden. In deze blogs ga ik je meenemen in dat proces. Enjoy!

Een koud weekje, die uiteindelijk totaal anders liep dan dat ik zelf gepland had. Is ook niet erg natuurlijk, maar daardoor kwamen er wel wat trainingen in het ‘gevaar’. Lees maar mee!

Maandag

De verwarming deed het niet op werk, my god wat was het KOUD! De hele dag heb ik zitten bibberen om mezelf een beetje warm te houden.
Mijn moeder kwam gezellig langs op school om een lesje te geven. Daarna gingen we terug naar mijn casa om samen te eten. Lekkere rustdag!

Dinsdag

Die maandag zonder verwarming had vast en zeker iets gedaan, ik voelde me toch beroerd vandaag! Grieperig, vol hoofd.. Absoluut niet lekker. Daarom besloot ik een fijne yoga routine te doen toen ik thuis kwam van werk. Dat was best prima!

Woensdag

IMG_7918

Fysio tijd! Vanuit werk fietste ik meteen door naar Heemstede voor mijn eerste afspraak sinds tijden. Het was de eerste keer dat ik naar deze locatie moest en plotseling viel mijn telefoon uit. Weg navigatie… Natuurlijk, heb ik weer!
Ik moest verschillende mensen op straat vragen en als een malle doorfietsen om op tijd te komen, maar ik redde het netaan! Hij bleek uit te lopen en guess what? Mijn telefoon ging ook weer aan.
De afspraak bracht een hoop duidelijkheid, maar ook (behoorlijk) wat pijn. Dat was een tegenvaller!

Donderdag

Vandaag moest ik toch echt weer wat gaan doen! Dus ik dook na mijn werk de sportschool maar weer eens in. Opzicht een prima workout. Niets mis mee!

Vrijdag

Het was een behoorlijk druk dagje vandaag! Op mijn werk zette ik behoorlijk wat stapjes. Na werk was het op naar mijn ouders, die gingen namelijk bijna op vakantie. Dus ik mocht lekker voor het eten aanschuiven! Daarna nog flink wat stappen bijgezet tijdens een wandeling met mijn vader. Fijn avondje!

Zaterdag

IMG_8002

Ik had een leuke ochtend voor de boeg, want ik zou gezellig gaan lopen met Edgar! Helaas regende het, dat beloofde niet veel goeds.
Eenmaal aangekomen in de Kennemerduinen stond Edgar al op mij te wachten! Je leest het goed, we gingen door de duinen! En voor iemand die nooit in de heuvels (ja, ik vind dat heuvels) en onverhard traint een behoorlijke opgave. Gelukkig kon Edgar zich prima aanpassen aan mijn tempo en het was echt super gezellig! Fijne gesprekken onderweg en dat in combi met een geweldig mooie omgeving. Het landschap veranderde continu. Zo mooi!

IMG_7951

Het was een fijn rondje. Wel zwaar, die kuiten ging ik vast later wel voelen! Maar genieten. Ik had de regen na een tijdje zelfs niet eens meer door. Naderhand dronken we nog gezellig een welverdiende, warme choco. Dat was leuk!

Zondag

En die kuiltjes, die voelde ik inderdaad na gister!
Ik stond vroeg op, want ik ging mijn ouders uitzwaaien op Schiphol. SURPRISE! Het was fijn ze nog even gezien te hebben. Daarna dook ik meteen de sportschool in voor een workout en die ging lekker! Weer behoorlijk wat gewichtjes getild!
Daarna kwam er een vriendinnetje langs en besloten we samen te gaan lunchen en lekker bij te kletsen. Ging ik langs bij m’n oma en eindigde ik op een terras (ja, een terras).
Een drukke, maar fijne dag! Ik ben nu wel kapot.

Het overzicht van de afgelopen week:
Kilometers gelopen: 6,4km (1 training, maar wel de leukste sinds een tijdje!)
Kilometers gefietst: 0km ( 0 trainingen)
Krachttraining: 2 trainingen.

Poeh, wat trainingen betreft is het niet echt een top weekje geweest zeg! Maar ik voelde me dan ook niet altijd even fit, dus misschien was het verstandig om gewoon even op gevoel af te gaan. En het loopje dat ik deed, was ontzettend leuk.
Voeding ging eigenlijk best goed. Al met al ben ik daar best tevreden over. Er kunnen nog zeker wat puntjes beter, maargoed dan heb ik nog iets om aan te werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s