De reis van mijn leven

canada

De komende tijd heb ik een groot doel. En nee, dat is niet een marathon of een ander bijzonder loopje. Voor mij is het groter. Iets wat niet alleen te maken heeft met fysiek fit worden, maar op meerdere vlakken van het leven betrekking heeft. Ik ga namelijk op reis. Letterlijk dan he! Aankomende zomer stap ik het vliegtuig in voor (hopelijk) de reis van mijn leven…

Al jarenlang staat dit op mijn bucketlist. En ieder jaar twijfel ik en besluit ik het uiteindelijk niet te doen. Waarom niet? Nou, omdat het gewoon verdomde spannend is en ik dan toch niet durf. Dit jaar dacht ik daar anders over. Als ik het wil, moet ik het gewoon doen! Uit je comfortzone stappen, het onbekende in. Als je straks 50 bent en je hebt de reis uiteindelijk nooit durven maken, heb je waarschijnlijk spijt. Ik besloot de sprong dus toch te wagen en boekte mijn vliegticket. Waar naartoe? Het oh zo mooie, uitgestrekte Canada.

Best een grote stap eigenlijk, want ik ga op reis in mijn eentje. En hoewel Canada een westers land is, wat in zekere zin ook wel op Nederland lijkt, blijft dat spannend. Oké, ik ben best sociaal en leg redelijk gemakkelijk contact met anderen.. Maar je weet maar nooit!
En confession: Ik hou ook he-le-maal niet van vliegen. Aangezien Canada nou ook niet echt om de hoek ligt, wordt dat nog wel een dingetje! Maar daar kom ik vast ook wel overheen.

Deze zomervakantie ga ik een kleine maand weg. Aangezien Canada zo’n enorm land is, ga ik alleen naar richting het westen, om daar zoveel mogelijk te zien. Ik ben nog druk aan het plannen, blogjes lezen, reisgidsen doorspitten, etc. Dus binnenkort zal ik wat schrijven over mijn globale planning. Maar ik kan wel al wat dingetjes verklappen! Tips zijn in ieder geval altijd welkom!!

Uiteraard ga ik de Rocky Mountains ontdekken. Als je daar weleens foto’s van hebt gezien, begrijp je vast waarom. Het is er prachtig en zo totaal anders dan Nederland. Ik ben echt mega benieuwd! Er is genoeg te zien, maar tegelijkertijd ook genoeg te doen. Hiken, kajakken, mountainbiken, paardrijden.. Het kan daar allemaal. En ik wil het ook allemaal gaan doen!

Het is dus wel nodig om een beetje fit en sterk te zijn de zomervakantie in te gaan. Zodat ik optimaal kan genieten van al het moois en alle leuke dingen die er te doen zijn.
Ben jij er weleens geweest? Zo ja, leuke tips?! Ik heb er zoveel zin in!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s