Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

377D8D73-C30F-4264-BA39-9EF2602C914B

Het is even geleden sinds ik iets geplaatst heb op mijn blog, maarja wat kan ik zeggen? Andere dingen hadden even de prioriteit! Maar nu er weer een nieuw doel in zicht is, leek het me wel weer leuk een stukje te schrijven. En zodoende werd er weer leven geblazen in mijn blog! Toch ook wel weer leuk! Wat dat nieuwe doel precies is? Dat lees je hier!

Niet alleen mijn blog, maar ook het hardlopen heeft even op een lager pitje gestaan. Ik weet ook niet precies waarom. Ik had andere dingen waar ik mijn aandacht aan wilde besteden en eventjes geen zin om veel te lopen. Ik liep af en toe wel, maar niet heel gericht en consistent. Veel fitter ging ik me daar natuurlijk  niet door voelen. Verrassend! Zo’n anderhalve maand geleden kwam daar wel verandering in…

Ik keek eens naar mezelf en was niet helemaal tevreden. Ik sportte echt te weinig en voelde me af en toe net een natte dweil. Dat kon veel beter! Sinds de kerstvakantie ging ik dan ook weer regelmatiger lopen, 3x per week. En langzaamaan begon zich een doel in mijn hoofd te nestelen. Met behulp van mijn vader trouwens, die loopt deze run al jaren. Vorig jaar mocht ik eindelijk eens mee! Maar helaas was ik lang niet goed genoeg getraind en liep ik dus niet. Ik haalde mijn startnummer wel op, maar die kon ik eigenlijk weer weggooien. Langs de zijlijn moedigde ik de lopers aan die wel meerenden (inclusief dus mijn stoere vader), maar dit jaar hoop ik er wel te staan!

Ik hoor je al vragen; over welke loop gaat dit eigenlijk?

Antwerp 10 miles

Op 26 april wil ik aan de start staan van deze 16,1km. Ik heb er goede verhalen over gehoord, schijnt een erg leuk loopje te zijn!
Ik liep afgelopen week weer een tientje en daarmee is mijn 10km loopschema ten einde gekomen. Nu wil ik langzaamaan op gaan bouwen naar die 16km. Ik heb nog 2,5 maand, dus als het goed is moet dat wel lukken!

Het voelt fijn om weer een doel te hebben. Het maakt het voor mij zoveel makkelijker om weer standaard 3x per week te gaan lopen en de trainingen netjes af te werken. Het hebben van een doel zorgt er voor mij ook voor dat ik ook op moeilijke momenten de deur uit ga. En ik ben ook wel een soort van excited!
Concreet doel voor de 26e? Gewoon lekker uitlopen. Geen tijdsdoel, een PR zal ik er toch niet gaan halen en dat is oké! Het gaat erom weer fit genoeg te worden daar weer lekker te staan. Daar ga ik voor!

 

Een gedachte over “Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s