Over mij

Dagmar.jpg

Ik ben Dagmar, 26 jaar en ik woon in Lisserbroek. Een rustig, klein dorpje tussen de bloemenvelden (tenminste, in de lente) en de rook uit de grote steden.  Op het moment werk ik in het Anne Frank Huis, waar ik groepen begeleid en informeer over het verhaal van Anne Frank. Echt een geweldige baan! Ook hou ik van lezen en schrijven, wat ik dus mooi kan combineren met dit blog.
Mensen die mij van vroeger kennen, zouden het niet zeggen, maar ik hou ook ontzettend van sporten. Ik doe aan hardlopen en krachttraining en heb af en toe moeite er een rustdagje tussen te plaatsen!

November 2016 ben ik, na een aantal mislukte pogingen, begonnen met mijn ‘weightloss-journey’ en heb ik voorgoed gedag gezegd tegen het meisje dat ik altijd ben geweest. Hoe ik dat heb gedaan? Goed eten, lekker sporten en vooral; geloven in mijzelf en niét opgeven! Het klinkt zo simpel he, waarom is het dan toch zo moeilijk?
Omdat het voor mij zo’n grote verandering teweeg heeft gebracht, zal ik hier op mijn blog af en toe over schrijven. Wat kun je dan verwachten? Posts over mindset bijvoorbeeld, mijn eigen ervaringen, etc

IMG_4242.JPG               IMG_3886.JPG              IMG_4006.JPG

En dan het hardlopen, want dit blog heet natuurlijk niet voor niets dagmarruns. Er staat toch echt ‘runs’.
Ik heb altijd een grote hekel gehad aan hardlopen. Ik werd er moe van, ging zweten en dan altijd die steken in mijn zij! Niks leuks aan. Totdat ik voor mijzelf besloot dat ik toch echt een 5KM moest kunnen lopen. Ik wilde een beetje basisconditie. Zo begon ik met trainen samen met Evy. (Hardlopen met Evy, zoals bijna iedereen weleens heeft gedaan). Gestaag begon mijn conditie te verbeteren en uiteindelijk kon ik die 5km! En daar blijft het niet bij, je wilt steeds meer.
En zoals je misschien al op mijn blog hebt kunnen lezen, ga ik binnenkort de grootste uitdaging van allemaal aan. Ik heb namelijk meegedaan aan een wedstrijd van Vifit en Runnersworld, waarmee je een startbewijs voor de TCS New York City marathon kon winnen. Zoals je ook al hebt kunnen lezen heb ik die gewonnen! Dit gaat een lange weg worden en hier zal ik de komende tijd veel over posten op mijn blog. Mijn reis naar New York, voortgang, motivatie en ervaringen.

Ik hoop dat je het leuk vind om te lezen en af en toe een kijkje neemt! Laat je me even weten wat je ervan vind?
– Dagmar